Kocaman: Her şeyi açıklamak zorunda değiliz

Kocaman: Her şeyi açıklamak zorunda değiliz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor maçı sonrası konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beraberlikle ilgili konuşan Aykut Kocaman, Maç öncesi rakip, durum, hepsi yan yana gelince, düşündüklerime yakın bir maç geçti. Bir şekilde öne geçeceğimizi tahmin ediyordum, problem orada oldu. Konyaspor`un golü gelince, dirençleri arttı. Önce şunu söylemeliyim, Konyaspor maçın ilk 20-25 dakikalık bölümünde, ligde 66 puan aldığı ve kupada finale giderken ki oyununu bize kabul ettirdi. Oyunu sakinleştiren, dinlendiren, pozisyon alan takım olamadık. Oyunu ve topu hızlandırmamızı kestiler. 20-25 dakikadan sonra rakip yarı sahaya yerleştik ama klasik tipte bir santrforumuz yoktu. Giuliano rakip ceza sahasında top alabiliyor ama Valbuena gerilere top almaya geliyor. Bu kabul edilebilir. İkinci yarıda skora daha yakın olacağımızı tahmin ediyordum ama Konyaspor`un özelliklerinden dolayı 1-0 maçı gibi gözüküyordu. Bir hatadan yenen gol moralleri bozdu. Beraberlikten sonra fırsatlar yakaladık ama olmadı." dedi.

"KAYBETTİĞİMİZ AVANTAJLARDAN OLDU"

Şampiyonluk yarışında avantaj kaybettiklerine vurgu yapan Aykut Kocaman, "Devreye 35 puanla girmek moral verici olacaktı. Kaybettiğimiz avantajlardan bir tanesi bu oldu." ifadelerini kullandı.

"AÇIKLAMAK ZORUNDA DEĞİLİZ"

Ozan Tufan`ın yerine Oğuz Kağan Güçtekin`i oynatması sorulan Aykut Kocaman, "Oyuncularla ilgili karar vermek, kadro oluşturmak bu işin zor taraflarından bir tanesi. Bu bizim iç meselemiz. Bir takım kararlar veriliyor, doğru oluyor, yanlış oluyor ama bu iç meselemiz. Kamuoyuna da her şeyin açıklanması gerekmiyor. Bu başka bir seviye. Başka şeyler oluyor." açıklamasını yaptı.

"BU DA BİZİM İÇ DÜNYAMIZLA İLGİLİ"

Roberto Soldado ve Fernandao`yu yedek oturtarak forvetsiz oynamasıyla ilgili soru üzerine Aykut Kocaman "Bu kendi iç dünyamızla ilgili. Bazı konularda sonuna kadar anlatmaya çalışıyorum ama sonuçta bu bir tercihti. Son 20 dakikada yarattığımız baskıyı son 30 dakika için kurgulamıştım. Tabii rakibin de yapmak istedikleri var. Bu soru doğru bir soru, itirazım yok ama yediğimiz gol bizi geriye itti. Konyaspor yüreklendi, bizi zorladılar. Ana problem burada başladı." şeklinde konuştu.

"GÖRECEKSİNİZ, HER MAÇI KAZANACAĞIZ"

Fenerbahçe`nin oyununun sıkıcı olması yönündeki eleştiriye yanıt veren Kocaman, "Bizim ülkemizde şöyle bir durum var, topu ileriye at, koştur koştur. 3-4 pozisyona gireyim derken kalende pozisyon vermişsin önemli değil. Biz planlı oynamaya çalışıyoruz. Takım son derece doğru yolda gidiyor. Bunu 3-4 hafta içerisinde göreceksiniz, bu düzenli oyunla, ısrarlı oyunla hemen hemen her maçımızı kazanacağız. Bu kadar basit. Tatsız, tutsuz oyun sizin görüşünüz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM



UEFA'ya bir kınama da Bakan Yerlikaya'dan

UEFA soruşturmasında skandal karar!

Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!

TBMM'de spor vakti... Dereceye girenler ödüllendirildi

O karşılaşma 6 Temmuz saat 22.00'de!

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne takımlardan ilgi

Anadolu Efes'e 6 sezon üst üste ödül

Kabotaj Bayramı etkinlikleri devam ediyor

TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

Hülya Avşar Cup'ta ödül zamanı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı

Avusturya-Türkiye maçını Sanatçılar Parkı’nda izleyecekler

12. Olympos Regatta, yeni ufuklara yelken açıyor