Ameliyatsız tekniklerle doğal şekilde gençleşin

Ameliyatsız tekniklerle doğal şekilde gençleşin

Kimse zorunlu olmadıkça bıçak altına yatmak istemez. Zaten şimdi yeni trend de ameliyatsız teknikler... Yeni yıla sağlıklı, genç görünen ve ışıl ışıl bir...

Yılbaşı gecesine tam bir hafta kaldı... Yılbaşı gecesi göz kamaştıracak kadar güzel olmayı kim istemez? Liv Hospital Estetik, Plastik ve Rekonstriktüf Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Gürsel Turgut; yılbaşı gecesinde hem cildi, hem de güzelliğiyle göz kamaştırmak isteyenlere önerilerde bulundu...

Küçük dokunuş botoksla gençleşin: kullanmadan düşük doz botoks kullanılarak yapılan botoksla, dışarıdan bakan kimsenin anlamayacağı şekilde kırışıklıklardan kurtulabilirsiniz. Standart botoks uygulamalarından kaslar aşırı etkilenebilir ve yüz donuk, mat, ifadesiz, uzaktan bakıldığında belli olan bir görünüme ulaşabilir. Aşırı doz kullanmadan, düşük doz teknikle sık yapılan botoksla daha doğal sonuçlar elde edebilirsiniz.

Akne izlerinden kurtulun: Yoğun geçirilmiş akne döneminden sonra ciltte kalan derin çukurlar ve izlerin tedavisi günümüzde en zorlanılan problemlerden biridir. Son yıllarda gittikçe daha sık kullanılan fraksiyonel radyofrekans teknolojisi ile bu izlerden ve derin çukurlardan kurtulmak seri halinde yapılan birkaç tedaviden sonra mümkündür.

TEK SEANSTA BİTİYOR
Benlerden ameliyatsız kurtulun: Karbondioksit lazer teknolojisindeki gelişmeyle beraber boyunda, vücutta ve yüzde bulunan deriden kabarık, düz renkli ya da renksiz tüm benlerden izsiz bir şekilde ve herhangi bir kesme, dikme işlemi olmadan tek seansta kurtulabilirsiniz.

Kişiye özel kremlerden faydalanın: Ağızdan alınan bir örnekle yapılan genetik analizle cildin kırışıklık, leke, alerji, hidrasyon (su tutulumu), strese dayanıklılık, vitamin, protein ve destek doku içerikleri gibi özellikler analiz edilir. Cildin ihtiyacı, kişiye özel olarak saptanır ve bu özelliklere uygun olarak hazırlanan kişiye özel kremler cildin sağlıklı, canlı, parlak ve genç görünmesini sağlar.

Leke probleminiz kalmasın: Cilt lekeleri farklı nedenlere bağlı oluşabilir. Lazer ile güneş lekeleri, melasma, gebelik lekeleri, yaşlılık lekeleri tedavi edilebilmektedir. Cildin üst kısımlarında oluşan lekeler daha koyu renktedir, tedavileri daha kolaydır. Derin lekeler daha açık renktedir ve tedavileri daha zordur. Leke tedavilerinde kimyasal soyma işlemleri ve fraksiyonel lazer tedavileri uygulanabilir. Ancak bu tedaviler cildi güneşe karşı daha hassas duruma getirebilir. Özel kremlerle melazma gibi ağır cilt lekelenme problemlerinin bile çözümü yapılıyor.

Yüzünüze gençlik gelsin: Ameliyatsız yüz germe, 20`li yaşlardan itibaren bozulmaya başlayan cilt yapısı, kolajen- elastin gibi temel elemanları azalan, zayıflayan, bağ dokusundaki değişiklikler sonucu sarkan, kırışan cilt ve cilt altı dokuları toparlayan, iyileşme süreci olmayan, uygulama sonrası işe ve sosyal hayata hemen dönülebilen ultrasonik bir yöntemdir. Sarkan çene bölgesi toparlanabilir, gıdı ve boyun sarkmaları düzeltilebilir, düşen kaşlar kaldırılabilir. Derinden yüzeye doğru kas tabakası, deri altı tabaka ve deride ses dalgaları aracılığı ile pek çok noktada minik ısı değişiklikleri oluşturulmakta, ısı etkisi ile sarkan dokular hemen toparlanmakta, ısı nedeni ile oluşan iyileşme reaksiyonu sonucu kollagen üretimi tetiklenmektedir

YAŞLANMAYA KARŞI YAĞ ENJEKSİYONU YAPTIRIN
Kilo verme ya da hormonal değişikliklere bağlı olarak yüzde cilt altı yağ dokusu kaybolabilir. Bunun sonucu olarak ciltte kırışıklık ve sarkmalar meydana gelebilir. Bu kırışık ve sarkmalar yağ enjeksiyonlarıyla kısmen tedavi edilebilir. Yeni gelişen teknolojiyle yağlar/dokular kriyobiyoloji esaslarına göre özel işlemden geçirilerek bir seneye varan sürelerle canlılığından hiçbir şey kaybetmeden saklanabiliyor. Ve hastalar bir kez sedasyon altında müdahale olduktan sonra bir kere daha müdahaleye gerek kalmıyor. Çünkü dondurularak özel bir saklama alanında saklanan yağlar istenilen zamanda kullanılabiliyor. Bu sayede yağ enjeksiyonları gün içinde anestezi gerektirmeden 15-20 dakikalık bir uygulamayla klinikte yapılabiliyor. Ve ameliyatla elde edilen hedefler başarıyla gerçekleştirilebiliyor.

Kaynak: SABAH.COM.TR



Anahtar Kelimeler: aşırı doz

Havuz ve deniz keyfine gölge düşmesin!

Çocukların gözlerini güneşten koruyun

Sıcak hava kalp krizi sebebi

Omuriliğine yerleştirilen pil sayesinde sağlığına kavuştu

Dr. Ocakçı: Kan vermek can vermektir

Erkeklerde yeni moda gıdı estetği

‘Rezil olacağım’ düşüncesi sosyal anksiyeteyi tetikliyor!

Yaz aylarında ishalden korunmanın yolları

Erken diye düşünmeyin, 3 yaşında kontrol şart…

Diz kireçlenmesi yaşıyorsanız...

Dikkat! Güneş çarpması vakaları arttı!

Soğuk algınlığından klima zatürresine dikkat!

‘Tatil Dönüşü Sendromu’ birkaç hafta bile sürüyor!

Sıcak çarpması aşırı kilolu ve zayıfları daha çok etkiliyor

Vitamin eksikliği el titremesine neden olmaz! El titremesinin nedenleri...