Tarih: 22.12.2017 21:02

İTALYAN DEVİ ROMA, CENGİZ ÜNDER KARARINI VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Roma`nın devre arasında kiralayacağı iddia edilen Cengiz Ünder hakkında en net açıklama menaceri Ömer Koray Uzun`dan geldi.

"CENGİZ`İN ADAPTASYON SÜRECİNİ ÇABUK ATLATTIĞINI DÜŞÜNÜYORLAR"

Lig Radyo`da Ömer Necati Albayrak`ın hazırlayıp sunduğu Mixed Zone programında konuşan Uzun, "Monchi`yle bir toplantı gerçekleştirdik ve bu konuyu konuştuk. İddiaların aksine Cengiz`den son derece memnun olduklarını bana söyledi. Kesinlikle kiralamak gibi bir düşünceleri yok. Cengiz`in adaptasyon sürecini çabuk atlattığını düşünüyorlar. Biz de zaten bu konuda aynı fikirdeyiz. Cengiz de Roma gibi büyük bir takımda bulunmaktan çok mutlu. Zaten bakıldığında Roma`nın bu sezon oynadığı 23 resmi maçın 10`unda Cengiz`e şans verilmiş, yani oyuncu havuzunda düşünülen bir isim olduğu, takımın bir parçası olduğu buradan da belli oluyor" ifadelerini kullandı.

"3 BÜYÜKLER YOK"

3 büyüklerle adı anılan Cengiz için şu an böyle bir seçenekin ortada olmadığına da vurgu yapan Ömer Koray Uzun, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu haberleri ben de herkes gibi basından takip ediyorum. Ancak net bir ifadeyle Türkiye`den herhangi bir takımla görüşmemiz olmadığını herkesin bilmesini isterim."

Necati Albayrak,Ömer Koray,Roma,Cengiz Ünder


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —