ESKİ CIA ŞEFİ FULLER DARBEYLE TEHDİT ETTİ!

ESKİ CIA ŞEFİ FULLER DARBEYLE TEHDİT ETTİ!

Son dakika haberler - Eski CIA üst düzey yöneticisi ve Gülen?in referansı Fuller?in kirli niyetini ajanı ifşa ederek ?Washington ve CIA?de halen Türkiye?de...

Eski üst düzey yöneticisi ve elebaşı Fetullah Gülen`in referansı olarak bilinen hakkında FETÖ`den yakalama kararı çıkarılmasının ardından eski ajanı kendi blog sitesinden yeni bir açıklama yayımladı.

GÜLEN`İ ÖVEN KİTAPLAR

Gülen`in `de yeşil kart alabilmesi için güven mektubu yazdığını kabul eden Fuller, FETÖ`nün ABD`de tehdit olmadığını iddia etti. FETÖ`yü öven kitap yazdığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında Gülen`in olamayacağını da iddia eden Fuller, Türk hükümetini ve Cumhurbaşkanı `ı tehdit etti.

TÜRKİYE`Yİ TEHDİT ETTİ

Bugüne kadar hakkında 3 kitap yazmış olan Fuller, Washington`da ve CIA içinde halen çok sayıda insanın "eski usul rejim değişikliği hevesinde" olduğunu ifşa ederek ABD`de Türkiye`de darbe yapılmasını isteyen geniş bir istihbarat ve siyasi çevre olduğunu açıkça dile getirdi. Fuller, Erdoğan`ın 2011`de görevini bıraksaydı Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı başbakanı olarak anılacağını da iddia ederek yazısında şu sözlerle tehdidini sürdürdü: "Ancak şimdiki tutum ve davranışları ona 2019 yılındaki seçimlerde çok pahalı biçimde mal olacak."

SAYGIN TARİH DERGİSİNDEN KÜSTAH BAŞYAZI!

Fuller`i dünyanın en saygın tarih dergilerinden History Today de yayımladığı yazısıyla destekledi! Dergi ana yazısını `a ayırdı. Erdoğan`ı, II. Abdülhamid ile kıyaslayan William Amstrong imzalı makalede, imparatorluğun çöküş döneminde padişahın ülkesini demir yumruk ve zorbalıkla yönettiği iftirasında bulunarak imparatorluğun İslamcılık akımıyla yürütülmeye çalışıldığı ve Batı`yla olan bağlarının koparıldığı yalanı ortaya atıldı. Abdülhamid`in de tahta geçtiğinde büyük bir reformcu olduğundan yola çıkarak padişahın hayatının Erdoğan`ın siyasi kariyeriyle örtüştüğünü iddia etti.

REJİM İMASI!

Amstrong yazısının sonunda "Abdülhamid sonunda kendilerine `Genç Türkler` adını veren ordu içerisindeki geniş katılımlı bir grubun askeri darbesiyle 1909`da görevinden uzaklaştırıldı. Darbenin amacı devleti Anayasal yönetime döndürmekti" diyerek darbe imasında bulundu.(Akşam)



Zehir tacirleri 'Narkoçelik'e takıldı

Organize 3 suç örgütü 'Kuyu'ya girdi!

Milyar dolarlık vurgun! 127 'sibergöz'altı!

İçişleri'nden FETÖ'ye 90 'Kıskaç'!

İçişleri'nin 'Kuyu'suna düştüler!

Kadın yunus polisler suçluların korkulu rüyası oldu

İstanbul'da ses bombası eylemine 7 gözaltı

FETÖ'cülere 'Kıskaç'! 45 gözaltı

Mahzen'e 9 kişi daha girdi!

Pençe Kilit'ten acı haber!

Bahis ve şans oyunlarına muhalefete 181 'Siber' gözaltı!

"Kıskaç-16" operasyonlarında 46 FETÖ şüphelisi yakalandı

Narkoçelik-18'de 1 tonu uyuşturucu ele geçirildi

İZMİRTUMED ‘DEN UYUŞTURUCU ÜZERİNE EGE ÜNİVERSİTE ‘SİNDE TOPLUMSAL BİLGİLENDİRME YAPILDI

İstanbul'da fuhuş operasyonu! 16 kadın kurtarıldı..