SABRİ 15 YIL SONRA GALATASARAY`A RAKİP OLACAK!

SABRİ 15 YIL SONRA GALATASARAY`A RAKİP OLACAK!

Göztepe`nin tecrübeli sağ beki Sabri Sarıoğlu pazar günü, 15 yıldır formasını giydiği ve kaptanlığını yaptığı Galatasaray`a rakip olacak.

Süper Lig`de üst üste 4 galibiyetle müthiş bir çıkış yakalayan ve zirve yarışına ortak olan Göztepe`yi Galatasaray heyecanı sardı. İlk yarının son maçında pazar günü Türk Telekom Stadı`nda renktaşı sarı-kırmızılılara konuk olacak.

Göztepe, İstanbul ekibiyle tam 5 bin 365 gün sonra karşı karşıya gelecek. Son olarak 2002-03 sezonunda 18 Nisan 2003 tarihinde Galatasaray ile kozlarını paylaşan Göztepe, İzmir`deki maçta rakibine 1-0`lık skorla boyun eğdi. O sezon küme düşen İzmir temsilcisi, sezonun ilk yarısında Ali Sami Yen Stadı`ndaki müsabakayı da 3-1 kaybetti. Göztepe, Galatasaray`ı ise en son 2001-02 sezonunda yenmeyi başardı. O yıl Göztepe taraftarlarının tıklım tıklım doldurduğu Atatürk Stadı`nda Galatasaray`ı Tayfun ve Mustafa Özkan`ın golleriyle 2-0 deviren sarı-kırmızılılar önemli bir galibiyete imza atmıştı.

SABRİ İÇİN DUYGUSAL MAÇ

Göztepe`nin tecrübeli sağ beki Sabri, pazar günü yıllarca formasını giyip kaptanlığını yaptığı Galatasaray`a rakip olacak. 2002 yılından bu yıla kadar kadar profesyonel kariyerinin 15 senesini altyapısından çıktığı Galatasaray`da geçiren 33 yaşındaki futbolcu, görev verilmesi halinde ilk kez yetiştiği takımının karşısına farklı formayla çıkacak. Teknik direktör Tamer Tuna`nın 5 haftadır 11`e almadığı Sabri`nin karşılaşmaya yine yedek başlaması bekleniyor. Deneyimli sağ bekin maçın gidişatına göre görev yapacağı bildirildi.

PRİM DOPİNGİ

Süper Lig`de aldığı galibiyetlerle zirveye göz kırpan Göztepe`de futbolcular adeta prim zengini oldu. Sergilenen müthiş performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan oyuncular 20`şer bin TL olan galibiyet primleriyle ceplerini doldurdu. Göztepe`nin yıldızları sadece son 4 galibiyet için 80`er bin TL prim aldı. Göztepe, galibiyet başına 670 bin Dolar, beraberlik başına da 335 bin Doları kasasına koymaya hak kazanırken bu sezon 16 maçta 9 galibiyet ve 3 beraberlik almayı başardı.