TÜRKİYE?NİN YILDIZLARI YENİ YILI GÜNAYDIN İLE KARŞILADI

TÜRKİYE?NİN YILDIZLARI YENİ YILI GÜNAYDIN İLE KARŞILADI

Günaydın`dan 2017`ye muhteşem uğurlama... Önceki akşam People İstanbul`da gerçekleşen Yeni Yıla Günaydın partisinde yıldız yağmuru vardı. Müzik, TV, iş ve...

`dan 2017`ye muhteşem uğurlama... Önceki akşam People İstanbul`da gerçekleşen a Günaydın partisinde yıldız yağmuru vardı. Müzik, TV, iş ve cemiyet dünyasından pek çok ünlü isim, yle birlikte eğlendi. Taşyapı`nın ana sponsorluğu, Karaca`nın sponsorluğunda düzenlenen parti, `in sunumu ve GÜNAYDIN Yayın Yönetmeni Sinan Özedincik`in konuşmasıyla başladı. Yüzlerce ünlü konuğun yan yana masalarda eğlenip sohbet ettiği partide, her köşede renkli görüntüler vardı.

KİMLER YOKTU Kİ ...

Partiye Noel Anne kıyafetiyle gelen , konuklara çikolata dağıttı. Altay`ın şarkılarıyla başlayan eğlence, ünlü isimlerin düetleriyle devam etti. Yıldız yağmurunun yaşandığı gecenin konukları arasında kimler yoktu ki... `dan Hande Yener`e, Gülben Ergen`den Demet Akalın`a, Orhan Gencebay`dan Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal`a, Murat Yıldırım`dan `ya kadar pek çok ünlü, partiye katıldı.

Partide Demet Akalın ve Ebru Yaşar arasındaki küslük sona erdi. İkili, birbirlerine sarılıp uzun uzun sohbet etti.

GECENİN İLKLERİ

Ünlü şarkıcı Alişan, aynı dizide birlikte kamera karşısına geçtiği oyuncu sevgilisi Buse Varol ile ilk kez GÜNAYDIN`ın davetine katıldı. Çok heyecanlı olduğu görülen Alişan, sevgilisini Orhan Gencebay ve Sevim Emre ile de tanıştırdı. Ünlü şarkıcı, parti boyunca sevgilisinin elini bir an olsun bırakmadı.
Demet Akalın, çok hasta olmasına rağmen eşi Okan Kurt ve kızı Hira`yla birlikte GÜNAYDIN`ın partisine katıldı. Gecede Akalın ile Ebru Yaşar arasında çanta yüzünden yaşanan küslük de sona erdi. Seda Sayan`ın yanında oturan ikili, gece boyunca sohbet etti.
Mustafa Ceceli, evlendikten sonra eşi Selin İmer ile ilk kez GÜNAYDIN`ın gecesine katıldı. Ceceli, eşini sanatçı dostlarıyla tanıştırdı.

Türk Kızılay'dan afet bölgesinde 532 çocuğa yetim desteği

Türk Kızılay depremzede çocukların yanında

Dünyada artan uyuşturucu kullanımı endişe verici boyutlarda

Evlerdeki büyük tehlike! Yüzde 80 kuralına dikkat!

Sıcaklıklar 43 dereceyi bulacak

Borçelik'ten üniversitelilere deneyim paylaşımı

Hafta sıcak başlıyor! Normalin 5-10 derece üzerinde...

Bilecik’te sıcaktan asfalt eridi

İş insanının pahalı hobisi

Bir girişimcilik hikayesi: Bigsnow

Otoyollardan 21,6 milyon araç geçti

Sıcaklık, lodos ve yangın! Meteoroloji ve AFAD uyardı

Böbrek Vakfı'na cihaz bağışları

Kent gezilerinde yeni rota Gölbaşı

NOBEL'den farkındalık yaratan çevre hareketi