ÇİFTE CİNAYETTE ŞOKE EDEN DETAY

ÇİFTE CİNAYETTE ŞOKE EDEN DETAY

Cezaevi önünde babasının katilini öldüren 16 yaşındaki Abdülhalim Aydın?ın, taksi durağı sahibi tarafından ?Hasmı sanılarak? yanlışlıkla öldürüldüğü ortaya...

İstanbul`da cezaevi çıkışında işlenen kan davası inde inanılmaz bir detay ortaya çıktı. Babasının katili Kemal Aydın`ı öldüren 16 yaşındaki Abdülhalim Aydın`ın taksi durağı sahibi Hakan E. tarafından öldürüldüğü belirlendi. Hakan E., "Silah sesleri üzerine husumetli olduğum kişiler durağı bastı sandım" dedi.
Kartal Cezaevi çıkışında 5 Aralık`ta yaşanan çifte cinayetin yeni çıkan ayrıntıları kan dondurdu. 2012`de akrabası Orhan Aydın`ı öldürmek suçundan girdiği cezaevinden çıkan Kemal Aydın, ticari taksi durağına geldi. Orhan Aydın`ın 16 yaşındaki oğlu Abdülhalim Aydın, takip ettiği Kemal Aydın`ı silahla öldürdü. Babasının intikamını alma uğruna katil olan çocuk kaçmaya başladı.

SALDIRIYI KENDİSİNE SANDI
Bu sırada taksi durağındaki Hakan E. silah sesleri üzerine ayaklandı. Hakan E., saldırının kendisine yönelik olduğunu düşünerek silahına sarıldı ve Abdülhalim Aydın`a ateş etmeye başladı. 16 yaşındaki genç ağır yaralandı. Yaralılar Kemal Aydın ile Abdülhalim Aydın götürüldükleri hastanede öldü. İstanbul Cinayet Büro Amirliği dedektifleri çifte ölümün ardından çok yönlü soruşturma başlattı.
Kemal Aydın`ın öldürülmesi olayının talimatını veren amca Hakan Aydın ile ağabey Çetin Aydın yakalandı. Abdülhalim Aydın`a Kemal Aydın`ı öldürme emrini amcası ile ağabeyinin verdiği belirlendi. İki isim de yakalandı. Ekipler daha sonra Abdülhalim Aydın`ı öldüren ve kayıplara karışan durak sahibi Hakan E.`nin peşine düştü. Firari zanlı Şişli`de yakalandı. Olayın gerçek nedenini öğrendiğinde şaşkına dönen Hakan E., "Durakta bana saldırı olduğunu sandım. Ben de ateş ettim" dedi. Hakan Aydın, Çetin Aydın ve Hakan E. tutuklandı.

Anahtar Kelimeler: Cinayet

Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı?

Çeyrek final maçı Berlin uçuşlarını yüzde 550 artırdı

Seyahatsever gençlere çağrı

Down sendromlu çocuklar eğlenceli gün yaşadı

10 yenilikçi girişim PİLOT ile geleceğe hazırlanıyor

 Özel gereksinimli çocuklara mezuniyet şenliği

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

'Solve for Tomorrow'da ödül zamanı

Yeşilay'ın münazarasında Bursa başarısı

Şirketler yatırımı mavi yakalı çalışana

Depremzede mimarlık öğrencilerine staj desteği

AKOM uyardı: Akşam şiddetini artıracak

Uluslararası Rotary 2440. Bölge’den kararlılık mesajı: 2026 yılında...

e-Devlet'ten 235 bine yakın kişiye engelli kartı verildi... Başvuru nasıl yapılıyor?

Yeşilay'ın mücadelesine gençlerden destek