YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN `MUTLU GARDROP`

YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN `MUTLU GARDROP`

Son dakika haberler - Beylükdüzü?nde yardıma muhtaç çocuklar için düzenlenen bir kampanyada, vatandaşlar kampanya için hazırlanan pembe renkli bağış...

İstanbul-Beylikdüzü`nde ilçe sakinlerine çağrı yaparak bünyesinde geniş çaplı bir sosyal yardımlaşma kampanyası başlatan ünlü bir alışveriş merkezi, yardıma muhtaç çocuklar için düzenlediği bu kampanyada kısa sürede yüzlerce giyim malzemesi toplamayı başardı.

İstanbul-Beylikdüzü`nde bulunan bir perakende zincirine bağlı alışveriş merkezi, müşterileri arasında düzenlediği bir kampanyada dar gelirli ailelere mensup ya da kimsesiz çocuklar için tamamı yeni ve orijinal paketinde olan yüzlerce giysinin toplanıp dağıtılmasına aracılık etti.

27 Kasım tarihinde başlatılan ve "Mutlu Gardrop" adı verilen sosyal sorumluluk projesinde müşterilerine "Kendiniz ya da sevdikleriniz için yeni yıl alışverişleri yaparken, arayan soranları olmayan yardıma muhtaç çocukları da unutmayıp, yeni yıla girerken yüzlerine bir gülücük kondurmaya ne dersiniz?" çağrısı yapan firma, bu çağrısına kısa sürede yoğun bir karşılık buldu.

`de alışverişe gelen vatandaşların, merkezdeki çeşitli reyonlardan alınmış yepyeni armağanları bağışladıkları kampanya standı yalnızca birkaç gün içinde ağzına kadar dolunca, gelen yeni bağışların görücüye çıkabilmesi için eskiler de ikinci bir bölümde depolanmaya başlandı.



Anahtar Kelimeler: AVM

Antalya'da sahte dolarlarla alışveriş yaparken yakalandılar

Bakan Yerlikaya açıkladı... Siber suçlar 7,5 milyar TL'ye el koydu

Gara, Asos ve Fırat Kalkanı'nda 22 terörist etkisiz!

10 ilde Gürz-17! 71 mağaraya imha!

Çeteler gibi tefecilere de göz açtırılmıyor! 58 ilde 160 şüpheli 'Kuyu'ya düştü!

Balıkesir'de Asayiş Uygulaması: 8 Gözaltı.

Kayseri’de kaçakçılık operasyonu: 26 bin dal makaron ele geçirildi..

Düzce'de trafik kazası: 5 yaralı

Suç örgütlerinin elebaşları Kuyu-4'te yakalandı

Pençe Kilit'te 2 terörist etkisiz!

Zehir tacirleri 'Narkoçelik'e takıldı

Organize 3 suç örgütü 'Kuyu'ya girdi!

Milyar dolarlık vurgun! 127 'sibergöz'altı!

İçişleri'nden FETÖ'ye 90 'Kıskaç'!

İçişleri'nin 'Kuyu'suna düştüler!