YUNANİSTAN`A KAÇMAK İSTERKEN YAKALANDILAR!

YUNANİSTAN`A KAÇMAK İSTERKEN YAKALANDILAR!

Edirne`de yasa dışı yollardan Yunanistan`a gitmek isteyen terör örgütleri PKK üyesi 8, DHKP-C üyesi 1 kişi jandarma ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü üyelerinin yasa dışı yollardan Yunanistan`a kaçacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Sınır devriyesi yapan jandarma ekipleri, Üyüklütatar köyünde, Meriç Nehri üzerinden Yunanistan`a geçmek isteyen ve yanlarında şişme bot bulunan 11 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri için Edirne Jandarma Komutanlığı`na getirildi.

Burada yapılan incelemede, yakalanan şüphelilerden 8`inin terör örgütü PKK üyesi olmak suçundan arandığı, 1 şüphelinin terör örgütü DHKP-C`ye üye olmak suçundan arandığı, Afganistan uyruklu B.A. ile A.M.`nin ise şüphelilere yurt dışına kaçmaları için para karşılığında kılavuzluk yaptığı ortaya çıktı.

Edirne Jandarma Komutanlığı`nda sorgulanan Afgan kılavuzlar B.A. ve A.M., işlemlerinin ardından Edirne Adliyesi`ne sevk edildi. Terör örgütü üyeliği nedeniyle haklarında yakalama kararı bulunan 9 şüphelinin ise sorgularının sürdüğü belirtildi.

 



Düzce'de trafik kazası: 5 yaralı

Suç örgütlerinin elebaşları Kuyu-4'te yakalandı

Pençe Kilit'te 2 terörist etkisiz!

Zehir tacirleri 'Narkoçelik'e takıldı

Organize 3 suç örgütü 'Kuyu'ya girdi!

Milyar dolarlık vurgun! 127 'sibergöz'altı!

İçişleri'nden FETÖ'ye 90 'Kıskaç'!

İçişleri'nin 'Kuyu'suna düştüler!

Kadın yunus polisler suçluların korkulu rüyası oldu

İstanbul'da ses bombası eylemine 7 gözaltı

FETÖ'cülere 'Kıskaç'! 45 gözaltı

Mahzen'e 9 kişi daha girdi!

Pençe Kilit'ten acı haber!

Bahis ve şans oyunlarına muhalefete 181 'Siber' gözaltı!

"Kıskaç-16" operasyonlarında 46 FETÖ şüphelisi yakalandı