Tarih: 15.12.2017 20:32

KARLOV SUİKASTINDA FLAŞ GELİŞME

Facebook Twitter Linked-in

`nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov`un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, Rusya`dan bir heyetin salı günü Ankara`da olması bekleniyor.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Rusya heyetinde savcı, güvenlik ataşesi, Acil Durum Bakanlığı yetkilileri ve adli tıp yetkilileri olacak. Rus heyet 19 Aralık Salı günü Ankara`ya gelerek Emniyet Genel Müdürlüğünde temaslarda bulunacak.

Heyettekiler, daha sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ederek soruşturmaya ilişkin görüşmelerde bulunacak.

Rus heyet, Karlov`un hayatını kaybettiği saldırının ardından Ankara`ya gelerek, cinayetin işlendiği Çağdaş Sanatlar Merkezi`nde incelemelerde bulunmuş, daha sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etmişti.

Rusya`nın Ankara Büyükelçisi Karlov, 19 Aralık`ta Ankara`da katıldığı bir sergide uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Cinayetle ilgili aralarında Guru Medya Yayın Grubu Başkanı Hayreddin Aydınbaş`ın da bulunduğu 3`ü polis 5 kişi tutuklanmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —