Talisca`dan Beşiktaş`a erken veda! Ocak ayında...

Talisca`dan Beşiktaş`a erken veda! Ocak ayında...

Çin’den Talisca’ya 25 milyon euro teklif yapıldı. Benfica kabul ediyor. Beşiktaş onaylarsa, Benfica 4 milyon euro kiralama bedelini geri ödeyecek ve Talisca Ocak’ta Çin’e gidecek.

Anderson Talisca`nın bonservisine sahip olan Benfica, Brezilyalı oyuncuya Çin`den gelen teklif sonrası Beşiktaş ile temasa geçti.

Portekizli yetkililer, Talisca`ya Çin`den 25 milyon Euro`luk teklif olduğunu siyah beyazlı yönetime aktardı.

Teklifi değerlendirmek isteyen Benfica, Beşiktaş`ın onay vermesi durumunda ocak ayında Çin kulübü ile anlaşmaya varacak.

Portekiz ekibi, siyah beyazlıların transferi kabul etmesi durumunda, Talisca`nın iki yıllık kiralama bedeli olan 4 milyon Euro`yu Beşiktaş`a geri ödeyecek.

Konuyu değerlendirmeye alan Beşiktaş Yönetimi, kısa süre içinde Benfica`ya yanıtını verecek. Siyah beyazlıların transfere onay vermesi durumunda, Talisca ocak ayından itibaren kariyerine Çin`de devam edecek.

Beşiktaş`ta ikinci sezonu geçiren Brezilyalı futbolcunun siyah beyazlılar ile sözleşmesi sezon sonunda tamamlanıyor. Beşiktaş ile 55 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, 24 gol atarken, 9 da asist yaptı.

PLANLAR TRANSFERE BAĞLI

Siyah beyazlıların ocak ayı transfer gündeminde Cenk Tosun`a gelen teklifler ve Domagoj Vida ile sözleşme imzalanması öne çıkarken, Portekiz`den gelen haber yönetimin planlarını değiştirebilir. Talisca`nın takımdan ayrılması durumunda futbol komitesi, Brezilyalı futbolcunun yerini doldurmak için arayışlara başlayacak.

Kaynak: HABER7.COM