Tarih: 14.12.2017 11:32

FETÖ`CÜ KAYMAKAM TERÖRİSTBAŞI İSTEDİ DİYE ÇOCUKLARINI SÜNNET ETTİRMEMİŞ

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanlığı tarafından defalarca görevden alınmasına rağmen her seferinde `cü mahkeme kararlarıyla geri dönen eski Alanya Kaymakamı , FETÖ`cü darbe girişiminin ardından kayıplara karışmıştı. Özdemir`in kirli yüzü ve terör örgütünün Alanya üzerindeki oyunları da başlatılan soruşturmalarla birlikte ortaya çıkmıştı. FETÖ`nün ısrarla Alanya Kaymakamlığını elinde tutmak istediği, ilçede birçok kez çeşitli bahanelerle provokasyonlar yapıldığı, FETÖ provokatörlerinin kaos planları çerçevesinde PKK`nın hain Dağlıca saldırısı sonrası Alanya`da gerçekleştirilen protesto gösterilerinde ilçede Türk-Kürt çatışması çıkartmaya çalıştıkları ortaya çıkarılmıştı. FETÖ`nün Alanya üzerindeki hakimiyet çabası, kaçak durumdayken İstanbul`da yakalanarak çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Özdemir`in, 7 Eylül 2012`de Alanya Kaymakamlığı görevine atanması ile başlamıştı. Özdemir, bu görevini 23 Eylül 2014 tarihine kadar sürdürdü. Bu tarihte başka göreve atanan Özdemir, ısrarla ve FETÖ`cü hakimlerin kararlarıyla Alanya Kaymakamlığı görevine defalarca geri döndü. 3 kez daha görevden alınan Özdemir, FETÖ`cü mahkemeler tarafından sürekli olarak görevine iade edildi.

Erhan Özdemir`in Alanya`daki bir vakfın başkanlığı görevinden uzaklaştırılmış olması nedeniyle, mahkemeler tarafından yasalara aykırı olarak sürekli göreve iade edilmesi FETÖ`nün yargı içindeki örgütlenmesini de gözler önüne sermişti.



Cumhuriyet Savcılığı tarafından hain darbe girişiminin ardından, `Anayasayı ihlal, hükümete silahlı isyan, silahlı örgüte üye olmak` suçundan terör örgütünün üst düzey bürokratlarına yönelik soruşturma başlatıldı. Darbe girişiminin ardından kayıplara karışan Kaymakam Özdemir`in de aynı soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verildi.

KAÇIŞ İSTANBUL`DA BİTTİ
Antalya Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Özdemir`in İstanbul`da olduğunu belirleyip teknik ve fiziki takibin ardından, kaçak eski kaymakamı Fatih ilçesinde kaldığı evde gözaltına aldı. Evde yapılan aramada 5 adet cep telefonu, 4 adet flaş bellek ile sahte kimlik ele geçirildi. Soruşturma kapsamında Özdemir`in eşi A. Özdemir de gözaltına alındı. Özdemir`in kardeşine ait kimliği kullandığı, saçını boyattığı görüldü. 2 hafta süren sorgunun ardından Erhan Özdemir ve eşi A. Özdemir, adliyeye sevk edildi. Özdemir `FETÖ/ üyesi olmak ve silahlı terör örgütüne üye olma` suçlarından tutuklanırken, eşi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.



ÖKSÜZ`ÜN ARKADAŞI ÇIKTI
Tutuklanan Özdemir`in kirli ilişkileri de polis tarafından deşifre edildi. Özdemir`in, FETÖ`nün himayesinde olduğu, örgütün yargı ağı sayesinde 3 kez görevden alınmasına karşın görevine iade edildiği belirtildi. Özdemir`in Tekirdağ Çorlu Kaymakamlığı yaptığı dönemde konutunda, darbe girişiminin kilit ismi firari tarafından sık sık ziyaret edildiği, emekli olma niyetinden örgüt lideri Gülen`in talimatıyla vazgeçtiği, bu talimatı da Öksüz`ün kendisine ilettiği ortaya çıktı.

SÜNNET ETTİRME TALİMATI GÜLEN`DEN
Özdemir`in çocuklarından en büyüğünün ABD de öğrenim gördüğü, 13 yaşındaki bir çocuğu ile 9 yaşındaki bir çocuğunu ise teröristbaşı Gülen`in talimatı ile "ileride işine yarar" gerekçesiyle sünnet ettirmediği ortaya çıkarken Erhan Özdemir`in, sorgusunda iki çocuğunu sünnet ettirmemesiyle ilgili olarak "kendimce sebepleri vardı" diyerek kabul ettiği öğrenildi. Özdemir`de ele geçirilen dijital materyallerin incelenmesi neticesinde de örgüt lideri `e ait çok sayıda görüntü ele geçirildiği belirtildi. Özdemir`in M.Ö. isimli bir kardeşinin de hakimlik yaptığı öğrenildi.

KENDİNİ GİZLEMEYE ÇALIŞMIŞ
Eski Kaymakam Erhan Özdemir`in örgütün gizli haberleşme programı Bylock kullanmadığı, Bank Asya`ya para yatırmadığı, çocuklarının hiç birini örgütün okullarına göndermediği, kendini çok iyi kamufle eden üst düzey FETÖ mensuplarından biri olduğunun değerlendirildiği kaydedildi. (Star)

İzmir`deki operasyonlarda FETÖ`ye büyük şok!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —