Tarih: 13.12.2017 01:02

İLK FİNALİST GREMİO!

Facebook Twitter Linked-in

Birleşik Arap Emirlikleri`nin El Ayn kentindeki Hazza Bin Zayed Stadı`nda oynanan yarı final mücadelesinde, Brezilya temsilcisi Gremio ile Meksika ekibi Pachuca karşılaştı.

Orta saha mücadelesi içinde geçen ilk yarıda fazla pozisyon yaşanmazken, takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi. İkinci yarıda da taraflar yakaladıkları gol fırsatlarından yararlanamadı ve golsüz eşitlik bozulmayınca uzatma bölümüne geçildi.

Uzatmalara hızlı başlayan Gremio, 95. dakikada Everton Soares`in golüyle 1-0 öne geçti. Pachuca`da ikinci sarıdan kırmızı kart gören Victor Guzman, 110`uncu dakikada takımını 10 kişi bıraktı. Bu bölümden sonra oyunun kontrolünü ele alan Gremio, skoru koruyarak mücadeleden 1-0 galip ayrıldı ve adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Brezilya kulübü Gremio, Güney Amerika Futbol Konfederasyonunun (CONMEBOL) düzenlediği Libertadores Kupası`nda bu sezon şampiyonluğa ulaşarak bu turnuvaya katılma hakkı kazanmıştı.

Beşinci Urawa Red Diamonds

Günün diğer karşılaşmasında ise Fas temsilcisi Wydad Casablanca`yı 3-2 yenen Japonya ekibi Urawa Red Diamonds, beşinci oldu.

Urawa Red Diamonds`un gollerini, Mauricio Antonio (2) ve Yosuke Kashiwagi kaydederken, Wydad Casablanca ise İsmail El Haddad ve penaltıdan Reda Hajhouj ile ağları sarstı.

Diğer yarı final mücadelesinde, ev sahibi ülkeden El-Cezire ile son UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid yarın TSİ 20.00`de karşılaşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —