BEŞİKTAŞ 9-0`IN RÖVANŞINA ÇIKIYOR! MUHTEMEL 11`LER

BEŞİKTAŞ 9-0`IN RÖVANŞINA ÇIKIYOR! MUHTEMEL 11`LER

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Grandmedical Manisaspor`a konuk olacak.

Siyah-beyazlı takım, Grandmedical Manisaspor ile saat 21.00`de Manisa 19 Mayıs Stadı`nda karşı karşıya gelecek.  Mücadele A2 TV`den naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11`LER

Manisaspor

Göktuğ
Mikic
Abdülkadir
Kağan
Hikmet
Bilal
Bakaki
Atiemwen
Mustafa
Berkay
Perovic

Beşiktaş

Tolga
Fatih
Mitrovic
Abdullah
Alpay
Lens
Medel
Orkan
Talisca
Mustafa
Negredo

Beşiktaş, İstanbul`daki ilk karşılaşmada rakibini 9-0 gibi tarihi bir skorla yendi. 

Siyah-beyazlı ekip, Grandmedical Manisaspor karşılaşmasıyla 7 günde 3. deplasman maçını oynayacak. 6 Aralık`ta UEFA Şampiyonlar Ligi`nde Leipzig`e konuk olan ve rakibini 2-1 mağlup eden Beşiktaş, dün Kayserispor ile Süper Lig mücadelesine çıktı. Ligde rakibiyle 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, bu periyottaki üçüncü deplasmanında  Grandmedical Manisaspor ile karşılaşacak. 

Beşiktaş`ta cezası biten Caner Erkin de karşılaşmada forma giyebilecek. Süper Lig`in 9. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan maçta hem sarı kart cezalısı durumuna düşen hem de hakeme yönelik sözlerinden dolayı 6 maç men cezası alan tecrübeli oyuncu, Grandmedical Manisaspor karşılaşmasında teknik direktör Şenol Güneş`in görev vermesi halinde oynayabilecek.

Son 1 haftada yoğun bir tempo içine giren siyah-beyazlı ekibin çalıştırıcısı Güneş`in, karşılaşmada yedek ağırlıklı kadroya görev vermesi bekleniyor.