Tarih: 12.12.2017 07:32

Mahkemede öpücük gönderince davalık oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Çeşitli organizasyonlarda sunuculuk yapan Eda K. (26), ablasının eski nişanlısı S. (26) ile olan tehdit davası için ekim ayında Anadolu Adliye Sarayı`na gitti. Sanık olan ablasına destek olmak isteyen Eda K., Anadolu `ndeki duruşmayı izleyicilerin bulunduğu kısımda takip etmeye başladı.

Hâkim dosyayı incelerken bir kafede işletmeci olarak çalışan ve davada müşteki olan Cengiz S., iddiaya göre izleyicilerin bulunduğu yere dönerek Eda K.`ya öpücük işareti yapıp göz kırptı. Olaya orada bulunan Eda K.`nın annesi ve arkadaşı da şahit oldu. Genç kadın, duruşmanın ardından savcılığa şikâyette bulundu.

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Gazete Habertürk`ten Arzu Kaya`nın haberine göre Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı`nın başlattığı soruşturmada şüpheli, suçlamayı kabul etmedi. Savcılık, sunucunun iddiasının olay anında duruşma salonunda bulunan annesi ve arkadaşı tarafından da doğrulandığını kaydetti. Cengiz S.`nin öpücük işareti yapıp göz kırparak suçunu işlediğini belirten savcılık, 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Şüphelinin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kaynak: SABAH.COM.TR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —