Tarih: 10.12.2017 22:32

SUMUDİCA: BEŞİKTAŞ BU MAÇ İÇİN...

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Marius Sumudica, Beşiktaş maçı bitiminde "Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Oyuncularımın hepsi bir kahraman. Sahada her şeylerini ortaya koydular. Türkiye`den en iyi takımlarından birine karşı oynadık. Karşımızda Şampiyonlar Ligi`nde 14 puan alan bir takım vardı. Bu maça daha hazır çıkmak için 8 oyuncularını Leipzig maçına götürmediler. Çok mutluyum. 30 bin taraftar mutlu oldu ve bu da beni mutlu etti." dedi.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu hakkında konuşmayan Marius Sumudica, Umut Bulut`a övgü dolu sözler söyledi ve "Hakem hakkında konuşmayacağım. Taktik hakkında biraz konuşmak istiyorum. Gerçekten 10 oyuncu ile çok iyi mücadele etik. Hepsi iki kişilik oynadılar. Beşiktaş`a karşı mücadele etmek kolay değil. Takım kaptanı Umut Bulut adına mutluyum. Umut Bulut`u burada istemediler ve kimse onun bu kadar takıma katkı yapacağını düşünmüyordu. Geçen sene 4 gol attı ve şimdi ise daha ilk yarı bitmeden 7 golü var. Allah, bana böyle bir büyük oyuncu ile çalışma fırsatı sundu." ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —