Akhisarspor`un Trabzonspor laneti!

Akhisarspor`un Trabzonspor laneti!

Galatasaray önünde ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamasına karşın, 4-2 mağlup olmaktan kurtulamayan Teleset Mobilya Akhisarspor`un galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

Ligdeki son galibiyetini, 8. haftada Trabzonspor`a konuk olduğu müsabakada 6-1 gibi farklı bir skorla alan Teleset Mobilya Akhisarspor, bu önemli sonucun ardından yaptığı 7 karşılaşmada da 3 puan elde edemedi.

Teleset Mobilya Akhisarspor, Trabzonspor zaferinin ardından, Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kaldıktan sonra, Medipol Başakşehir`e 2-1, Aytemiz Alanyaspor`a 4-0 yenildi. Beşiktaş`la golsüz berabere kalan ve Göztepe`ye 2-0 mağlup olan yeşil-siyahlı ekip, geçen haftaki golsüz Evkur Yeni Malatyaspor beraberliğinin ardından, dün de Galatasaray`a 4-2 mağlup oldu.

Son 7 maçta sadece 3 puan toplayabilen Ege temsilcisi, 15. haftayı 19 puanla tamamladı.

Gol hasreti sona erdi

Yeşil-siyahlılar, Galatasaray`a yenilmesine karşın, 4 maçtır devam eden gol hasretini ise sonlandırdı.

Ligin 10. haftasındaki Medipol Başakşehir maçının 59. dakikasında Paulo Henrique ile rakip ağları havalandırılması sonrası, ardından yapılan 4 maçta da skor üretemeyen Teleset Mobilya Akhisarspor, Galatasaray müsabakasının 17. dakikasında Maicon`un topu kendi filelerine göndermesiyle, 408 dakika sonra gol sevinci yaşamış oldu.

Öte yandan, eski takımı Galatasaray`a karşı takımının 2. golünü kaydeden Olcan Adın, Süper Lig`de 50. golüne ulaştı. Daha önce Trabzonspor formasıyla da Galatasaray`a golü bulunan Olcan Adın, Akhisarspor`da toplam 6., bu sezon ise ilk golünü attı.

Dünkü maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Abdoulwahid Sissoko, 17 Aralık Pazar günü Manisa`da oynanacak Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Kırmızı kart gören Miguel Lopes ise Ziraat Türkiye Kupası`nda 13 Aralık Çarşamba günü Ankara Demirspor ile oynanacak maçta oynayamayacak. Portekizli futbolcu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan ceza alması halinde ligde de mücadele edemeyecek.

Kaynak: HABER7.COM



Anahtar Kelimeler: Akhisarsporun Trabzonspor laneti

UEFA'ya bir kınama da Bakan Yerlikaya'dan

UEFA soruşturmasında skandal karar!

Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!

TBMM'de spor vakti... Dereceye girenler ödüllendirildi

O karşılaşma 6 Temmuz saat 22.00'de!

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne takımlardan ilgi

Anadolu Efes'e 6 sezon üst üste ödül

Kabotaj Bayramı etkinlikleri devam ediyor

TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

Hülya Avşar Cup'ta ödül zamanı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı

Avusturya-Türkiye maçını Sanatçılar Parkı’nda izleyecekler

12. Olympos Regatta, yeni ufuklara yelken açıyor