ÜÇ AYLIK BEBEĞİNİ YERE VURARAK ÖLDÜRMÜŞ

ÜÇ AYLIK BEBEĞİNİ YERE VURARAK ÖLDÜRMÜŞ

Zeytinburnu?nda ?yüksekten düşme? iddiasıyla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 3 aylık bebeğin, babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı...

`da 3 aylık bebek yüksekten düşme sonucu kaldırıldığı hastanede öldü. Üç ay sonra 8 yaşındaki kardeşinin itirafı, minik bebeği babasının öldürdüğünü ortaya çıkardı. uyruklu A.T. ve kocası S.A. (36) yıllar önce Zeytinburnu`na yerleşti. İki çocukları olan çiftin geçtiğimiz haziran ayında bir bebekleri daha oldu. İddialara göre; anne A.T., 10 Ağustos`ta bir yakınının yanına gitti. 28 yaşındaki kadın eve döndüğünde 3 aylık bebeğinin hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gördü. A.T., bebeğini hastaneye götürdükten sonra diğer iki çocuğunu yanına alarak Bursa`ya gitti. Beyin hasarı oluştuğu anlaşılan bebek bir ay süren tedavinin ardından 6 Eylül`de hayatını kaybetti. Bebeğin ölümü de kayıtlara `Yüksekten düşmeye bağlı ölüm` olarak girdi. Fakat vahşet 4 gün önce ortaya çıktı.

`KARDEŞİM DÜŞMEDİ`
İddialara göre anne A.T. bir yakını ile ölen bebeği hakkında konuşurken, 8 yaşındaki kızı söze girdi. Afgan çocuk, "Kardeşim düşmedi. O gün çok ağlıyordu ve babam çok sinirlendi. Kardeşimi alarak yere fırlattı. Daha sonra bebeğin sesi kesildi" dedi. Duydukları karşısında dehşete düşen anne hemen polise giderek şikayetçi oldu. İstanbul Emniyeti soruşturma başlattı ve Bursa Karacabey`e giden anne A.T.`yi İstanbul`a getirdi. İfadesi tekrar alınan anne A.T.`den eşi ve arkadaşları ile ilgili bilgi alındı. Cani baba Zeytinburnu`nda gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden baba S.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Anahtar Kelimeler: İstanbul Afganistan

Celal Bayar'ın kızı için TBMM'de son görev

Enkazdan kurtarmıştı, dünya evine girdiler

Meteorolojiden sağanak uyarısı

Yönetimde kadınların eşit temsili için paydaş çalıştayı

Nevşehir'de Yaz Spor Okulları'na görkemli açılış

Ankara Büyükşehirden lise öğrencilerine yaz kampı

World Akustik konserleri sürüyor

Beylikdüzü'nde 'Beslenme Saati' ile çocuklara 45 milyon TL’lik sosyal destek

Sağanak yağış geliyor! Meteoroloji 8 ili uyardı

Animasyon pazarı genç aktörlerle büyüyecek

PERYÖN, çalışan mutluluğunun sırrını konuştu

TİM Gösteri Merkezi, Darüşşafaka Cemiyeti'ne teslim edildi

Acenteler, İskoçya’nın sanat ve tarihi güzelliklerini keşfetti

Haftanın ilk günü hava nasıl olacak?

İstanbul Beylikdüzü'nde olta balıkçılığında 6. buluşma