İzmir?de, astsubay ölü bulundu

İzmir?de, astsubay ölü bulundu

İzmir?in Bergama ilçesinde, astsubay 22 yaşındaki Oğuzhan Eser, bir su deposunun yakınında ölü bulundu. Vücuduna isabet eden kurşunla yaşamını yitirdiği...

`nin Çukurca ilçesinde Özel Kuvvetler Komutanlığı`nda görev yapan astsubay , yıllık izin için geldiği `in Bergama ilçesi Maltepe Mahallesi`ndeki evinden öğle saatlerinde çıktı. Bir süre sonra Oğuzhan Eser, Bahçelievler Mahallesi`ndeki bir su deposunun yakınlarında, avcılar tarafından ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Eser`in vücuduna kurşun isabet ettiği belirlendi. İntihar ettiği ihtimali üzerinde durulan Oğuzhan Eser`in cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.

Astsubay Eser`in, geçen Temmuz ayında PKK`lı teröristlerce Çukurca`daki Orman Hudut Tabur Komutanlığı`na düzenlenen havan saldırısında şehit olan uzman çavuş Harun Arvas ile yakın arkadaş olduğu, bu olayın ardından psikolojik destek aldığı belirtildi.

Eser`in cenazesinin, Cumartesi günü Kurşunlu Camii`nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bergama Şehir Mezarlığı`nda toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: SABAH.COM.TR