ASAYİŞ

ASAYİŞ Haberleri

OKUL ÖNLERİNDE NARKOTİM DENETİMİ

OKUL ÖNLERİNDE NARKOTİM DENETİMİ

Son dakika haberler - Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, öğrencilerin güvenliğini sağlamak adına...

Narkotim Projesi kapsamında önlerinde, okul ile ilişkisi olmayan şahıslar üzerinde uygulama yapıldı, şüpheli araçlar kontrol edildi.

Hafta içi okulların açık bulunduğu zamanlarda, 1 sivil ekip, 3 motorize ve 1 kadın personel ile günlük görevlendirmeler yapılarak, okul önlerinde madde satışını veya kullanımını önlemeye yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüleceği belirtildi. Atatürk Lisesi önünde yapılan çalışmada, şüpheli araçlar ve şahıslar durdurularak üst araması ve Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Ayrıca okul ile ilgisi olmayanlar ise bölgeden uzaklaştırıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün Suç ve Suçlularla Mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların, haftalık ve aylık plân doğrultusunda, okul önü ve çevresinde çocukların, gençlerin daha rahat bir eğitim almaları, daha rahat bir şekilde okula gidip gelmeleri, uyuşturucu ve benzeri maddelerin kullanımını en aza indirgemesi ve okul çevrelerinde okul ile ilgisi olmayan kişiler üzerinde gerekli çalışmaların hassasiyetle devam edeceği belirildi.

Düzce'de trafik kazası: 5 yaralı

Suç örgütlerinin elebaşları Kuyu-4'te yakalandı

Pençe Kilit'te 2 terörist etkisiz!

Zehir tacirleri 'Narkoçelik'e takıldı

Organize 3 suç örgütü 'Kuyu'ya girdi!

Milyar dolarlık vurgun! 127 'sibergöz'altı!

İçişleri'nden FETÖ'ye 90 'Kıskaç'!

İçişleri'nin 'Kuyu'suna düştüler!

Kadın yunus polisler suçluların korkulu rüyası oldu

İstanbul'da ses bombası eylemine 7 gözaltı

FETÖ'cülere 'Kıskaç'! 45 gözaltı

Mahzen'e 9 kişi daha girdi!

Pençe Kilit'ten acı haber!

Bahis ve şans oyunlarına muhalefete 181 'Siber' gözaltı!

"Kıskaç-16" operasyonlarında 46 FETÖ şüphelisi yakalandı