Tarih: 02.12.2017 17:42

Barcelona Evinde Celta Vigo?yu Geçemedi

Facebook Twitter Linked-in

İspanya 1. Futbol Liginin 14. haftasında Barcelona sahasında oynadığı maçta Celta Vigo ile 2-2 berabere kaldı.

Nou Camp Stadı`nda oynanan karşılaşmada konuk takım 20. dakikada Iago Aspas`ın golüyle 1-0 öne geçti. Çok kısa sürede karşılık veren Barcelona, 22. dakikada Lionel Messi ile beraberliği yakaladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı 1-1 sona erdi.

SUAREZ ATTI, MAXİ GOMEZ SKORU BELİRLEDİ

Her iki takımın gol arayan güzel futbolu ikinci yarıda da devam etti. 63. dakikada Messi ve Jordi Alba`nın geliştirdiği atakta topu ağlara gönderen isim Barcelona`nın son haftalardaki formda oyuncusu Luis Suarez oldu. Karşılaşmada ilk defa öne geçen Barcelona skor üstünlüğünü koruyamadı. 70. dakikada Aspas`ın asistinde Maxi Gomez maça bir kez daha eşitliği getirdi: 2-2.

UMTITI SAKATLANDI

Gol pozisyonu sırasında sakatlanan Barcelona`nın defanstaki Fransız futbolcusu Samuel Umtiti, devam edemeyerek 72. dakikada oyundan alındı.

İlerleyen dakikalarda Barcelona`nın atakları skoru değiştirmeyince karşılaşma 2-2 bitti.

BARÇA 36 PUANDA

La Liga`da art arda ikinci beraberliğini alan Barcelona 36 puanla liderliğini sürdürdü. 18 puana gelen Celta Vigo da 8.`liğe yükseldi. La Liga`da ikinci sıradaki Valencia yarın deplasmanda Getafe`yi yenerse lider Barcelona ile arasındaki puan farkı 2`ye inecek.

ARDA OYNAYAMADI

Bu arada La Liga`daki Türk futbolculardan Arda Turan Barcelona`da yine kadro dışında kaldı. Celta Vigo`daki Emre Mor ise yedek kalıp, oynama fırsatı bulamadı.

Iago Aspas,İspanya,Vigo,Barcelona

Kaynak: HABERLER.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —