Tarih: 01.12.2017 19:07

Metrobüsün üstünde seyahat eden iki genç gözaltına alındı

Facebook Twitter Linked-in

`da sosyal medya hesaplarında dün ortaya çıkan görüntüler de 2 genç akıl almaz bir yolculuk yaptıkları görülmüştü. Görüntüler de Zincirlikuyu istikametine doğru giden ün üstünde 2 gencin çılgın yolculuk yaptığı bunu 12 durak boyunca sürdürdüğü tespit edilmişti.

Zaman zaman metrobüs üstünde ayağa kalkan, selfi çekerek görüntüler alan iki genç, Zincirlikuyu`da yolcuların şaşkın bakışları içinde metrobüsün üstünden aşağı inmişlerdi.

METROBÜSÜN TAVANINDA 12 DURAK GİTTİLER!

GÖZALTINA ALINDILAR

Görüntülerin yayınlanması üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü`ne bağlı sivil ekipler harekete geçti. Yapılan çalışmalarda 2 gencin isimleri tespit edildi. Pavel Smirnov ve Jack Kahyaoğlu polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerden Pavel Smirnov`un daha önce Yavuz Sultan Selim Köprüsünün kulesine tırmanarak "350 metre" yükseklikte özçekim yaptığı belirtildi.

Gayrettepe`de bulunan Trafik denetleme şube müdürlüğüne getirilen şüpheliler basın mensuplarına "Bu hayatta unutulan değil iz bırakan olursun " diye bağırdı. Ayrıca bundan sonra daha ses getirecek bir tırmanış yapacaklarını da söylediler. Şüpheliler trafiği tehlikeye düşermek suçundan ceza kesileceği, adli işlemlerin yapılması için karakola teslim edilecekleri öğrenildi.

Kaynak: SABAH.COM.TR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —