Tarih: 01.12.2017 15:22

Başbakan Yıldırım?dan Zarrab Davası Çıkışı: Türkiye?ye Diz Çöktürmek İstiyorlar

Facebook Twitter Linked-in

Başbakan Binali Yıldırım Muhsin Yazıcıoğlu Şehitlik Parkı açılışında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

"SENARYOLARIN BAŞINDA KILIÇDAROĞLU VAR"

İşte Başbakan Binali Yıldırım`ın konuşmalarından satır başları;

Türkiye`yi 15 yılda 3 kat büyüttük. Çirkin saldırılar yapıyorlar. Senaryoların başında Kılıçdaroğlu var. Kılıçdaroğlu`nun eline kağıt tutuşturup, Cumhurbaşkanımıza itibar suikastı yapılıyor. FETÖ`cülerin büyüsüne kapılmış gidiyor.

"TÜRKİYE`YE DİZ ÇÖKTÜRMEK İSTİYORLAR"

Türkiye`ye diz çöktürmek istiyorlar. Elinde ne varsa açıkla. Çamur at izi kalsın politikasına son ver. Ama onlarda bu yürek olmaz. Elindeki belgeleri git mahkemeye ver. Kılıçdaroğlu, Türkiye`ye yapılan operasyonun su taşı.

"DÜN SSK`YI BUGÜN CHP`Yİ İFLASA SÜRÜKLÜYORSUN"

Her seçimde kazanmazsam istifa edeceğim dedin. İstifa ettiğini gören oldu mu? Dün SSK`yı bugün de CHP`yi iflasa sürüklüyorsun. Küresel güçlerin operasyonuna su taşıyorsun. Bunların hiç biri tesadüf değil.

FETÖ terör örgütü ABD`nin eteğinde siyasi güç dileniyor. Bu hain topluluğu ABD`deki davada Erdoğan hakkında algı oluşturmaya çalışıyor.

"AMAÇ TÜRKİYE EKONOMİSİNİ ZORA SOKMAK"

Zarrab davası hukuki olmaktan çıkmıştır tamamen siyasidir. Amaç Türkiye`yi Türk ekonomisini zora sokmaktır. Bu davanın takipçisi CHP, kadroları Amerika`ya taşınmış davayı takip ediyorlar. Ey Kılıçdaroğlu, hiç 15 Temmuz Şehitlerinin davasına gittin mi?"

Kemal Kılıçdaroğlu,Binali Yıldırım

Kaynak: HABERLER.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —