Bir ülke ona yalvarıyor! `Lütfen dekolte giyme`

Bir ülke ona yalvarıyor! `Lütfen dekolte giyme`

İranlı futbolseverler Dünya Kupası kura çekimini izleyememe tehlikesiyle karşı karşıya. Nedeni ise törenin sunucularından Maria Komandnaya...

İranlı futbolseverler Rus spor muhabiri Maria Komandnaya`nın insafına kalmış durumda. Rusya`da yapılacak 2018 Dünya Kupası`nda grupların belirleneceği kurayı eski İngiliz futbolcu Gary Lineker`la birlikte Maria Komandnaya sunacak.

Dekolte varsa yayın yok!

Moskova`da Kremlin Sarayı`nda yapılacak kura çekimi televizyonlardan da canlı yayınlanacak. Ancak İran`da durum biraz farklı. Kura çekiminin yayınlanıp yayınlanmayacağı Rus güzel Maria Komandnaya`nın ne giyeceğine bağlı.

İranlı futbolseverler güzel sunucunun kura çekiminde açık giyinmemesi için sosyal medyadan kampanya başlattı. Bunu yapmalarının tek nedeni ise Komandnaya`nın açık giyinmesi halinde kura çekiminin İran`da yayınlanmayacak olması.



Spor muhabiri olan Maria Komandnaya`nın Instagram`da paylaştığı elbise fotoğrafları üzerine yorum yağdıran İranlılar hemen hemen bütün fotoğraflarda olumsuz puan vererek gösterilen elbiselerin giyilmemesini istedi.

İranlı Messi olarak bilinen Sardar Azmoun da, İran`ı ziyaret eden Maria`ya `ne giydiğine dikkat et lütfen` diye uyarıda bulundu. İkili İran`da bir araya gelmişti. İranlı futbol severlerin en çok karşı çıktığı elbise ise bu oldu. Son karar Maria Komandnaya ait. Ancak İranlı futbolseverler hemen hemen bütün elbiseleri açık buldu.

Kaynak: HABER7.COM



UEFA'ya bir kınama da Bakan Yerlikaya'dan

UEFA soruşturmasında skandal karar!

Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!

TBMM'de spor vakti... Dereceye girenler ödüllendirildi

O karşılaşma 6 Temmuz saat 22.00'de!

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne takımlardan ilgi

Anadolu Efes'e 6 sezon üst üste ödül

Kabotaj Bayramı etkinlikleri devam ediyor

TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

Hülya Avşar Cup'ta ödül zamanı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı

Avusturya-Türkiye maçını Sanatçılar Parkı’nda izleyecekler

12. Olympos Regatta, yeni ufuklara yelken açıyor