MHP`li Karakaya: Öğretmen sorununun çözümü bizim için vazgeçilmezdir

MHP`li Karakaya: Öğretmen sorununun çözümü bizim için vazgeçilmezdir

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, "Tüm öğretmenlerimizin sosyo-ekonomik sorunlarının baştan ayağa  giderilmesi, layık oldukları konuma gelmeleri ve atanamayan öğretmen sorununun  çözümü bizim için vazgeçilmezdir." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, bugünün 24 Kasım  Öğretmenler Günü olduğunu belirterek, gerçek Türk milliyetçisi Gazi Mustafa Kemal  Atatürk`ün, Türk milletini çok seven, Türk gençliğine çok önem veren ve onlara  güvenen bir lider olduğunu, bu nedenle Cumhuriyeti, Türk milleti ve devletinin  bekasını koruma görevini gençliğe, gençliği de öğretmenlere emanet ettiğini ifade  etti.

Atatürk`ün, başöğretmenlik unvanını, Türk milletine gerçekten  öğretmenlik yaptığından dolayı aldığını anımsatan Karakaya, "Öğretmenler günü  münasebetiyle duyduğumuz minnet, başöğretmenlik unvanına sahip olmasının çok daha  ötesinde Türk eğitim-öğretim hayatına getirdiği yenilikler ve öğretmenlere  verdiği değerdir. Öğretmenlerimizin sorunları çok. Vekil olanın, özelde çalışanın, kamuda çalışanın, emekli olanın, ders ücretli çalışanın,  atanamayanların velhasıl hepsinin farklı farklı sorunları var. Kiminin çalışma  şartları çok ağır, kiminin özlük hakları, kiminin güvencesi yok. Kiminin işi yok.  Tüm öğretmenlerimizin sosyo-ekonomik sorunlarının baştan ayağa giderilmesi,  layık oldukları konuma gelmeleri ve atanamayan öğretmen sorununun çözümü bizim  için vazgeçilmezdir." diye konuştu.

"Bu vesileyle, irfan ordumuzun şerefli mensupları tüm  öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü`nü kutluyorum." diyen Karakaya, başta  Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve öğretmen şehitler olmak üzere, ahirete  intikal etmiş tüm öğretmenleri rahmet ve minnetle andı.

 

 



BURSA ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞI

SELÇUK FIRAT BURSA'DA SEÇİMİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Türkoğlu Bakanın davetinde

EKİP HABER TÜRKİYE BÖLGE MÜDÜRÜ TÜRKOĞLU' DA KATILIM SAĞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afyonkarahisar'da çok net mesaj: 2023 zafer yılı olacak

AK PARTİ'Lİ İLERİ HAKİKATEN BİR SIÇRAMA DÖNEMİNDEYİZ

Erdoğan: 3600 ek gösterge meselesini önümüzdeki yılın sonuna kadar çözeceğiz..

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce`ye 5 ay hapis cezası verildi

Area Başkanı Murat Karan paylaştı! CHP, girdiği iki tartışma sonucu anketlerde zirve yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu park açılışında tüm CHP`li belediye başkanlarına verdiği talimatı paylaştı: Pozitif ayrımcılık yapın

Cumhurbaşkanı Erdoğan`dan dikkat çeken aşı mesajı: Asla zorlayıcılığa başvurmak istemiyoruz ancak imkanını değerlendirmek şarttır

BBP Genel Başkanı Destici`den gündem değerlendirmesi

AK Partili Tayyar`dan dar bölge tespiti: Cumhur İttifakı 400 vekil çıkarabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Belediyeler yakın markaja alınacak

Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz: Kuraklıkla ilgili Tarım Bakanı ile görüştüm, kızdım bağırdım