AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kavakcı`dan Taşdemir`e ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kavakcı`dan Taşdemir`e ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, Ağrı`da  elektrik hattına takılan güvercini kurtarmak isterken akıma kapılarak ellerini  kaybeden 16 yaşındaki çoban Ramazan Taşdemir`i tedavi gördüğü hastanede ziyaret  etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, Elektrik hattına takılan güvercini kurtarmak isterken akıma kapılarak ellerini kaybeden 16 yaşındaki çoban Ramazan Taşdemir`i tedavi gördüğü Ankara`daki Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (GATA) ziyaret etti.

Kavakcı, burada yaptığı konuşmada, Taşdemir`in hayvan hakları  konusunda bir kahraman olduğunu ifade ederek ülkenin böyle fedakar gençlere sahip  olduğunu aktardı. Kavakcı, şöyle devam etti:

"Biz bu ülkede bu gençlerin vatan ve millet sevgisi, yüreklerindeki  merhamet sayesinde 15 Temmuz sürecini atlattık. 2023`e yine böyle fedakar  gençlerimiz ile gireceğiz. Bu ülkenin doğusundaki gençlerimiz nasılsa batısındaki  gençlerimizde öyle. Bu ülkenin harcında böyle gençler var. Taşdemir`in de her  zaman yanında olacağız."

Taşdemir de Diyadin`e bağlı Günbuldu köyünde çobanlık yaptığını  anımsatarak "Hayvanları otlatırken bir kuşun elektrik tellerine takıldığını  gördüm. Tek isteğim onu kurtarmaktı ve kurtardım ancak kollarımdan oldum." diye  konuştu.

Kavakcı`ya teşekkür eden Taşdemir, devlet büyüklerinin kendisini  sahiplenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Kavakcı`ya ziyaretinde, AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı ve  24. Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi de eşlik etti.