3 Kasım Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden son dakika sağanak yağış uyarısı!

3 Kasım Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden son dakika sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM tarafından hava durumu tahmin raporuna ilişkin en son değerlendirmeleri belli oldu. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM tarafından alınan hava sıcaklıklarına ilişkin en güncel veriler doğrultusunda Türkiye genelin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan hava durumu tahmin raporuna göre bugün; 

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara ve Akdeniz Bölgeleri, İç Anadolu`nun güney kesimleri ile Muğla, Kırıkkale, Kırşehir, Düzce, Zonguldak, Bartın, Gaziantep, Kilis ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden itibaren Antalya çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Hakkari çevrelerinin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç kesimlerde azalacağı ve mevsim normallerinin altında seyredeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve batı yönlerden, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA UYARISI!

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; gece saatlerinden itibaren Antalya çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

AKOM tarafından alınan hava durumu tahmin raporuna göre bugün; İstanbul genelinde aralıklı sağanak yağmur geçişlerinin gün boyu devam etmesi beklenirken, önümüzdeki hafta başından itibaren soğuk ve yağışlı havanın yerini, parçalı ve az bulutlu bir gökyüzüne bırakması bekleniyor.

 

meteoroloji

TÜRKİYE GENELİNDE HAVA DURUMU TAHMİN RAPORU:

MARMARAÇok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGEParçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZParçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Hatay kıyıları, öğle saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra Antalya çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm)olması bekleniyor.

İÇ ANADOLUParçalı ve çok bulutlu, Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZParçalı ve çok bulutlu Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZParçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLUParçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Hakkari çevrelerinin yağmurlu, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLUParçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: HABER7.COM



Düzce'de trafik kazası: 5 yaralı

Suç örgütlerinin elebaşları Kuyu-4'te yakalandı

Pençe Kilit'te 2 terörist etkisiz!

Zehir tacirleri 'Narkoçelik'e takıldı

Organize 3 suç örgütü 'Kuyu'ya girdi!

Milyar dolarlık vurgun! 127 'sibergöz'altı!

İçişleri'nden FETÖ'ye 90 'Kıskaç'!

İçişleri'nin 'Kuyu'suna düştüler!

Kadın yunus polisler suçluların korkulu rüyası oldu

İstanbul'da ses bombası eylemine 7 gözaltı

FETÖ'cülere 'Kıskaç'! 45 gözaltı

Mahzen'e 9 kişi daha girdi!

Pençe Kilit'ten acı haber!

Bahis ve şans oyunlarına muhalefete 181 'Siber' gözaltı!

"Kıskaç-16" operasyonlarında 46 FETÖ şüphelisi yakalandı