21 Ekim Meteoroloji Genel Müdürlüğü & AKOM uyardı!|Türkiye genelinde günlük hava durumu

21 Ekim Meteoroloji Genel Müdürlüğü & AKOM uyardı!|Türkiye genelinde günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM tarafından hava durumu tahmin raporuna ilişkin en son değerlendirmeleri belli oldu. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM tarafından alınan hava sıcaklıklarına ilişkin en güncel veriler doğrultusunda Türkiye genelin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan hava durumu tahmin raporuna göre bugün; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, bütün bölgelerin az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Karadeniz`in parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara?nın güney ve doğusu, Kuzey Ege, İç Anadolu`nun kuzeyi, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz?in iç kesimleri ve İstanbul çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. İç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 1 ila 4 derece üzerinde, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatı, iç kesimlerde yer yer güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

AKOM tarafından hava duruma ilişkin yapılan son değerlendirmelere göre; Yüksek basıncın etkisiyle yağışsız, kurak, gündüzün güneşin görüldüğü anlarda yazı anımsatır sıcak (23-24 derece), geceleri ise serin (12-14 derece) seyreden sonbahar havasının yeni hafta başına kadar devam etmesi bekleniyor.

hava durumu

TÜRKİYE GENELİNDE HAVA DURUMU TAHMİN RAPORU:

MARMARAAz bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğu kesimleri ile İstanbul çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGEAz bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZAz bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLUAz bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZAz bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZAz bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Orta Karadeniz`in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLUAz bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLUAz bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: HABER7.COM



Antalya'da sahte dolarlarla alışveriş yaparken yakalandılar

Bakan Yerlikaya açıkladı... Siber suçlar 7,5 milyar TL'ye el koydu

Gara, Asos ve Fırat Kalkanı'nda 22 terörist etkisiz!

10 ilde Gürz-17! 71 mağaraya imha!

Çeteler gibi tefecilere de göz açtırılmıyor! 58 ilde 160 şüpheli 'Kuyu'ya düştü!

Balıkesir'de Asayiş Uygulaması: 8 Gözaltı.

Kayseri’de kaçakçılık operasyonu: 26 bin dal makaron ele geçirildi..

Düzce'de trafik kazası: 5 yaralı

Suç örgütlerinin elebaşları Kuyu-4'te yakalandı

Pençe Kilit'te 2 terörist etkisiz!

Zehir tacirleri 'Narkoçelik'e takıldı

Organize 3 suç örgütü 'Kuyu'ya girdi!

Milyar dolarlık vurgun! 127 'sibergöz'altı!

İçişleri'nden FETÖ'ye 90 'Kıskaç'!

İçişleri'nin 'Kuyu'suna düştüler!