Emre Mor attı Celta gol şov yaptı

Emre Mor attı Celta gol şov yaptı

Milli oyuncu Emre Mor`un LaLiga`da golle buluştuğu maçta Celta Vigo deplasmanda Las Palmas`ı 5-2 mağlup etti.

İspanya 1. Futbol Ligi`nde (La Liga) 8. haftanın kapanış maçında Celta Vigo, milli futbolcu Emre Mor`un da gol attığı karşılaşmada deplasmanda Las Palmas`ı 5-2 yendi.

Celta Vigo`da bu sezon ilk defa ilk 11`de sahaya çıkan Emre, La Liga`daki ilk golünü attı. 16. dakikada sağ kanatta Wass`ın pasında buluştuğu topu kalecinin ulaşamayacağı köşeye gönderen Emre Mor, takımını 1-0 öne geçirdi. Iago Aspas ile 20. dakikada farkı ikiye çıkaran Celta Vigo, ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya da atak başlayan konuk ekip, 49. dakikada yine Aspas ile skoru 3-0`a taşıdı. 52. dakikada Celta Vigo kalecisi Ruben Blanco`nun kırmızı kart görmesinden dolayı Emre Mor`u çıkartmayı tercih eden teknik direktör Juan Carlos Unzue, Türk futbolcunun yerine yedek kaleci Sergio Alvarez`i sahaya aldı.

10 kişi mücadele etmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan konuk ekip, 71. dakikada Pablo Hernandez ve 76. dakikada Aspas`ın golleriyle skoru 5-0`a getirdi. Ev sahibi takım 90. dakikada Vitolo ve 90+3. dakikada Remy ile goller bulsa da bu neticeyi etkilemedi. Celta Vigo, forvetteki önemli oyuncusu Aspas`ın hat-trick yaptığı maçta sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Bu skorla Celta Vigo, 8. hafta sonunda 11 puanla 10. sıraya yükseldi. Las Palmas ise 6 puanla 18. sıraya geriledi.

Öte yandan Galisya bölgesinde 4 kişinin ölümüne neden olan orman yangınından dolayı Celta Vigolu futbolcuların sahaya "öfke ve acı" yazılı tişörtlerle çıkmaları dikkati çekti.

Kaynak: HABER7.COM