Tarih: 16.10.2017 11:27

Mourinho`nun Barcelona sırrı! `Açıklayacağım`

Facebook Twitter Linked-in

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, teknik direktörlük kariyeri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Barcelona ile ilgili özel bir anısı olduğunu belirten Portekizli çalıştırıcı, 2008`de neden Barcelona teknik direktörlüğü görevine getirilmediğini uzun yıllar geçtikten sonra açıklayabileceğini söyledi.

Geçmişte Barça`da tercüman olarak görev yapan Mourinho, Barcelona`yı çalıştırma şansı olup olmadığı hakkındaki soruyu `Belki gerçeği bir gün açıklarım. Kariyerimle ilgili gizli tutmak istediğim bazı şeyler var. Gerçeği bir gün, gerçekten çok yaşlandığımda anlatacağım` sözleriyle yanıtladı.

O yıl Barcelona, teknik direktörlük görevine Pep Guardiola`yı getirdi.

İYİ SONUÇLARIMI MUTLUYKEN ALDIM

Real Madrid`deki son yılında mutlu olmadığını itiraf eden Mourinho, `Real`deki son yılımda mutlu değildim çünkü kızım Londra`da üniversiteye başlıyordu ve en doğru olan ailenin bir arada olmasıydı. Gerçek olan şu ki 3. yılımda mutlu değildim. Ve en iyi sonuçlarımı mutlu olduğum dönemde aldım` ifadelerini kullandı.

MANU`DA EMEKLİ OLMAYACAĞIM

Daha fazla kupa kazanma arzusuyla kendini yeni meydan okumalara motive eden bir teknik adam olduğunu söyleyen 54 yaşındaki çalıştırıcı, `Kariyerimi Manchester United`da sonlandırmayacağımdan eminim` diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —