İki ilde 4 aile kan davasına son verdi!

İki ilde 4 aile kan davasına son verdi!

Gaziantep ve Şanlıurfa`da aralarında husumet başlayan husumet, barış yemeği ile sona erdi.

Gaziantep`in Nizip ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği kavganın ardından iki aile arasında başlayan husumet, barış yemeği ile sona erdi.

Sırtlan ve Kaplan aileleri arasında üç ay önce çıkan ve bir kişinin yaşamını yitirdiği kavga sonrasında aileler arasında başlayan husumet, İlçe Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ile bazı kanaat önderlerinin girişimleriyle sonlandırıldı.

Ailelerin barışması dolayısıyla bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, aileleri husumeti devam ettirmedikleri için kutlayarak, emeği geçenlere teşekkür etti. 



İlçe Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan da barış isteğini geri çevirmeyen ailelere miettar olduklarını kaydetti. Yemeğe, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ile tarafların yakınları katıldı.

ŞANLIURFA`DA HUSUMETLİ AİLELER BARIŞTI

Şanlıurfa`da, Gülmezyüz ile Sarıtaş aileleri arasında, borç-alacak nedeniyle 2 kişinin öldüğü silahlı kavgayla başlayan husumet, barışla sonuçlandı.

Hacı Eyyüpler Mahallesi`nde oturan Gülmezyüz ve Sarıtaş aileleri arasında borç-alacak yüzünden geçen ay kavga çıktı. Silahların da kullanıldığı kavgada, Mahmut Sarıtaş ile İbrahim Gülmezyüz öldü. İki aile arasında bu olay sonrası başlayan husumetin son bulması için kanaat önderleri, Gülmezyüz ve Sarıtaş aileleri arasında görüşmeye başladı. İki ailenin de olumlu yanıt vermesinin ardından yemek düzenlendi. Duaların edildiği törende iki aile fertleri tokalaşarak birbiriyle barıştı ve birlikte yemek yedi.

 

Kaynak: HABER7.COM



Anahtar Kelimeler: İki ilde aile kan davasına verdi

Düzce'de trafik kazası: 5 yaralı

Suç örgütlerinin elebaşları Kuyu-4'te yakalandı

Pençe Kilit'te 2 terörist etkisiz!

Zehir tacirleri 'Narkoçelik'e takıldı

Organize 3 suç örgütü 'Kuyu'ya girdi!

Milyar dolarlık vurgun! 127 'sibergöz'altı!

İçişleri'nden FETÖ'ye 90 'Kıskaç'!

İçişleri'nin 'Kuyu'suna düştüler!

Kadın yunus polisler suçluların korkulu rüyası oldu

İstanbul'da ses bombası eylemine 7 gözaltı

FETÖ'cülere 'Kıskaç'! 45 gözaltı

Mahzen'e 9 kişi daha girdi!

Pençe Kilit'ten acı haber!

Bahis ve şans oyunlarına muhalefete 181 'Siber' gözaltı!

"Kıskaç-16" operasyonlarında 46 FETÖ şüphelisi yakalandı