Drift yapan o sürücüler yakalandı

Drift yapan o sürücüler yakalandı

İstanbul Bayrampaşa`da düğün konvoyundaki 3 otomobilin `drift` olarak adlandırılan aracı yan kaydırma hareketi yaparak trafiği kapatan sürücüleri...

Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri, kameralara saniye saniye yansıyan akıl almaz olayı izledikten sonra harekete geçti. Yolu keserek yapan 3 aracın sürücüleri İ.D., M.E.T. ve M.T. gözaltına alındı. Her bir sürücüye, "Trafiği aksatmak ve tehlikeli şekilde şerit değiştirmek, kamunun huzurunu bozacak şekilde saygısızca araç sürmek ve plakayı belirtilen yere monte etmemek maddelerinden 396`şar lira para cezası kesildi.

TEM`DE AKILALMAZ OLAY

Bayrampaşa`da yaşanan olaya ait görüntüler, izleyenleri şok etmişti. Bir anda araçlarını durduran düğün konvoyundaki 3 sürücü, trafiği kestikten sonra boşaltılan yolda `drift` yapmaya başlamıştı. Düğün konvoyundaki kişiler, araçlarından inerek `drift` yapan araçları izledi. Bazı kişilerin o sırada meşale yaktıkları görüldü. Bir süre tamamen duran trafik, konvoyun hareket etmesinin ardından normale dönmüştü.

Bu olayın yaşanmasına neden olan 3 şüpheli ayrıca, "Kara, deniz, hava ve demiryolu ulaşım araçlarını kişilerin hayat sağlık ve mal varlığını tehlikeye atarak sevk ve idare edenler 2 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılırlar" maddesi uyarınca adli işlem yapılmak üzere Bahçelievler Kocasinan Polis Merkezi`ne teslim edildi.

Kaynak: SABAH.COM.TR



Anahtar Kelimeler: tem İstanbul drift

Dünyada artan uyuşturucu kullanımı endişe verici boyutlarda

Evlerdeki büyük tehlike! Yüzde 80 kuralına dikkat!

Sıcaklıklar 43 dereceyi bulacak

Borçelik'ten üniversitelilere deneyim paylaşımı

Hafta sıcak başlıyor! Normalin 5-10 derece üzerinde...

Bilecik’te sıcaktan asfalt eridi

İş insanının pahalı hobisi

Bir girişimcilik hikayesi: Bigsnow

Otoyollardan 21,6 milyon araç geçti

Sıcaklık, lodos ve yangın! Meteoroloji ve AFAD uyardı

Böbrek Vakfı'na cihaz bağışları

Kent gezilerinde yeni rota Gölbaşı

NOBEL'den farkındalık yaratan çevre hareketi

“UNESCO Dünya Mirası Ankara" gezileri başladı

Mor Haritam uygulaması Adana’da