Beşiktaş kesenin ağzını açtı! 4,5 yıllık kontrat

Beşiktaş kesenin ağzını açtı! 4,5 yıllık kontrat

Yaklaşık 10 gün Brezilya`da kalan ve burada detaylı incelemelerde bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman`ın, transfer girişimlerinde de bulunduğu öğrenildi.

Yeni sezon planlamasına erken başlayan Siyah-Beyazlılar, Brezilya`da ilk temaslarını kurdu. Gündemdeki bir numaralı isim ise Dudu. Yaklaşık 1 senedir Kartal`ın radarında olan 25 yaşındaki Sambacı için kulübü Palmeiras`a bonuslarla birlikte 10 milyon Euro`luk bir rakam önerildi. Kartal, bu bedeli 4 taksitle ödemeyi teklif ederken, Brezilya kulübü ise bu bedelin yukarı çekilmesini istedi. Palmeiras ile 2020`ye kadar sözleşmesi bulunan Dudu, kariyerine Avrupa`da devam etmek isterken, Beşiktaş Şampiyonlar Ligi`nde yer aldığı için sıcak bakıyor.

"Önce biz anlaşalım``

Palmeiras`a bonuslarla birlikte 10 milyon Euro önerilirken, Brezilya kulübü rakamın artırılmasını istedi. Dudu ise Beşiktaş`a haber gönderdi: "Önce biz anlaşalım, bonservis konusunda ben de elimden geleni yaparım"

4.5 senelik kontrat istiyor

Menaceri aracılığıyla Başkan Fikret Orman`a haber gönderen Dudu`nun, "Önce biz anlaşalım, ben de bonservis konusunda elimden geleni yaparım. Zaten ayrılmak istiyorum" dediği öğrenildi. Dudu Beşiktaş`tan 4.5 senelik kontrat talep ederken, yıllık ücret olarak da 3 milyon Euro istiyor. Fenerbahçe`nin de peşinde olduğu Dudu`nun transferinin sezon sonunda yapılması planlanıyor.

Kaynak: HABER7.COM