Tarih: 05.10.2017 13:26

Beşiktaş`tan Mesut Özil bombası!

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş, Arsenal ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mesut Özil için harekete geçti. Yaklaşık 1 ay önce 29 yaşındaki yıldızın menajeriyle İstanbul`da görüşen Siyah-Beyazlılar, ilk teklifini iletti.

UEFA ile yapılan Finansal Fair-Play anlaşması gelecek sezon sona erecek olan Beşiktaş, hem Devler Ligi`nde ses getirecek hem de Süper Lig`i domine edecek çok daha güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Gazete Habertürk`ten Kartal Yiğit`in haberine göre başkan Fikret Orman, takımı gençleştirmeyi düşünürken, üst düzey yıldızlara da Siyah-Beyazlı formayı giydirmek istiyor.

ERKUT SÖĞÜT`LE GÖRÜŞTÜLER

Bu kapsamda çalışmalarına şimdiden başlayan Kartal`ın en büyük hedeflerinden biri ise Mesut Özil... Siyah-Beyazlılar, İngiliz devi Arsenal ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Türk asıllı Alman yıldız için harekete geçti. Transfer komitesinden bazı isimlerin yaklaşık 1 ay önce İstanbul`da Mesut`un menajerliğini yapan Erkut Söğüt`le bir araya geldiği ortaya çıktı.

Oldukça pozitif geçen ilk toplantıda Beşiktaşlı kurmaylar, resmi teklifini iletti.

"ÖNCELİK BEŞİKTAŞ`IN"

Görüşmede Mesut`un menajeri, Siyah-Beyazlılar`ı umutlandıracak ifadeler kullandı. Söğüt`ün, "Mesut, Beşiktaş`ı yakından takip ediyor. Özellikle Avrupa`da yaptıkları işler, stadın atmosferi ve üst üste şampiyonlukları onun ilgisini çekti. Ancak şu an Türkiye`ye dönmeyi düşünmüyor. Eğer gelirse öncelik sizin, merak etmeyin" dediği öğrenildi.

Sezon boyunca gerek oyuncuyla gerekse de menajerle temas halinde olmayı planlayan Siyah-Beyazlılar`ın, transfer dönemine girilmeden bir kez daha Mesut için temasta bulunacağı belirtildi.

Kaynak: HABER7.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —