Atalay: Tudor`dan formayı alacağım!

Atalay: Tudor`dan formayı alacağım!

FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası`nda mücadele edecek Türk Milli Futbol Takımı`nın orta sahasında görev yapan Galatasaray`ın genç oyuncusu Atalay Babacan açıklamalarda bulundu.

FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası`nda mücadele edecek Türk Milli Futbol Takımı`nın orta sahasında görev yapan Galatasaray`ın genç oyuncusu Atalay Babacan, ortaya koyacağı futbolla Igor Tudor`un dikkatini çekmek ve Galatasaray`ın vazgeçilmez isimlerinden biri olmak istediğini söyledi.

Atalay, yaptığı açıklamada, Galatasaray ve Dünya Kupası`ndaki hedeflerini anlattı.

Ay-yıldızlı formayı Dünya Kupası`nda giyecek olmanın heyecanını yaşayan Atalay, 6-28 Ekim`de Hindistan`da düzenlenecek organizasyonda ortaya koyacağı performansla Galatasaray ve A Milli Takım`ın değişmez ismi olmak için önemli bir adım atacağına inanıyor.

Milli takımda da bulunan Galatasaray`dan takım arkadaşı Ozan Kabak ile aynı hedef doğrultusunda çalıştıklarını dile getiren Atalay, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:

"Şimdi 17 Yaş Altı Dünya Kupası`nda iyi bir performans sergileyerek Galatasaray`a hazır olduğumu göstermek istiyorum. İlk hedefim sarı-kırmızılı formayı giymek. Galatasaray altyapısından 7-8 kişi bütün kamplara gidiyoruz. 2000 doğumlu yaş grubu yalnızca Galatasaray`a değil Türk futboluna büyük katkı sağlayacaktır. Ozan Kabak`la da aynı mahallede oturuyoruz, onunla bir hayalimiz var. Galatasaray ve A Milli Takım formasını birlikte giymek istiyoruz. İnşallah bu da yakın zamanda nasip olur."

Galatasaray`da temposu yüksek antrenmanlarla kendisini geliştirdiğinin altını çizen Atalay, "Igor Tudor genç futbolcuları seviyor. Dünya Kupası`nda iyi bir performans sergilersek Igor Tudor`dan formayı alacağıma inanıyorum. Galatasaray`da çok kaliteli oyuncular var ama bu beni korkutmuyor. Saha içi ve saha dışında hep bizimle ilgileniyorlar. Onlarla birlikte biz de savaşacağız, Galatasaray`da bu sene şampiyonluk yaşamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM