Tarih: 01.09.2017 09:23

Vatan Şaşmaz cinayetinde sır perdesi aralanıyor...

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Beşiktaş`taki Conrad Otel`de sunucu oyuncu Vatan Şaşmaz`ı silahla öldürüp intihar eden eski manken Filiz Aker (54) için dün Tuzla Merkez Camisi`nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına, Aker`in yeğeni Dora Ercan, ağabeyleri Süleyman ve Sümer Bayer ile yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından, Filiz Aker`in cenazesi Tuzla Mezarlığı`na defnedildi.

NE KONUŞTULAR?

Öte yandan çifte ölümle sonuçlanan olayla ilgili soruşturma da sürüyor. Vatan Şaşmaz`ın otel odasında kapalı olarak bulunan cep telefonunu kendisinin mi kapattığına yoksa Şaşmaz`ın telefonunun Filiz Aker tarafından mı kapatıldığına yönelik araştırma sürüyor. Filiz Aker ile Vatan Şaşmaz`ın cep telefonlarının incelemesi ise İstanbul Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü`nde devam ediyor.

SON MESAJ VİBER`DE

Aker`in cinayeti işlediği ve ardından da intihar ettiği gün `Viber` adlı konuşma programına girdiği belirlendi.

Olay gününde Aker`in Şaşmaz`a "Gel konuşalım. Helalleşelim" şeklinde mesaj attığı ve Şaşmaz`ın da konuşmak için otele gittiği iddia edilmişti. İddialara göre Aker, o mesajı `Viber` programından attı. Soruşturmayı sürdüren İstanbul Polisi, olayın meydana geldiği otelde 1130 numaralı odaya giren ve Şaşmaz ile Aker`in cesetleriyle karşılaşan otel görevlisi 3 kişinin de ifadesini aldı.

Kaynak: HABER7.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —