Tarih: 23.08.2017 21:22

FETÖ`nün adayı Akşener

Facebook Twitter Linked-in

??

Türkiye`nin en iyi haber sitesi

FETÖ`nün adayı Akşener

Giriş Tarihi: 23.8.2017 20:44
FETÖ`nün adayı Akşener

FETÖ`nün MHP`yi ele geçirmek için kullandığı Meral Akşener`in örgütle ilişkileri deşifre olmaya devam ediyor. 2019`da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağı açıklanan Akşener`in firari FETÖ`cü Emre Uslu aracılığıyla Pensilvanya`dan gelen talimatı uyguladığı ortaya çıktı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`yi devirip CHP-HDP ve MHP üçlüsüyle kaos koalisyonu kurmayı hedefleyen fakat başarılı olamayan Fetullah Gülen, Meral Akşener`i şimdi de Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahaya sürdü. ABD`ye kaçan firari FETÖ`cü Emre Uslu, Meral Akşener`in 2019`da aday olacağını yıllar öncesinden açıkladığı paylaşımları ortaya çıktı.

Geçmişte Meral Akşener`e rakip olan ve Akşener`in FETÖ`den emir aldığını ve bu doğrultuda hareket ettiğini söyleyen Koray Aydın Akşener`in safına katıldı. Aydın, Meral Akşener`in 2019`da Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı. Akşener`in 2019`da aday olacağı talimatının yıllar öncesinde Emre Uslu tarafından verdildiği anlaşıldı.

ADAYLIK TALİMATI FETÖ`DEN
Pensilvanya`daki teröristbaşı Gülen`in örgüt mensuplarına `Meral Akşener`e sahip çıkalım destekleyelim" demişti. MHP`yi ele geçirme operasyonunda başarılı olamayan FETÖ, Akşener`i Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanacak. Bunun hazırlıklarını ise 2013`te yapmaya başlamışlar. Firari FETÖ`cü Emre Uslu ile Meral Akşener`in twitter`daki yazışmaları kirli planı gözler önüne serdi. Ayrıca Emre Uslu paylaşımlarında Akşener`in 2019`da başkan olacağını açıklıyor. İşte o yazışma ve tweetler.






BUGÜN NELER OLDU BENZER HABERLER
ARKADAŞINA GÖNDER FETÖ`nün adayı Akşener
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına ? ; ? koyunuz

Kaynak: SABAH.COM.TR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —