Messi`ye çılgın teklif! Böylesi görülmedi

Messi`ye çılgın teklif! Böylesi görülmedi

Manchester City`nin Barcelona ile hala yeni sözleşme imzalamayan Lionel Messi için 300 milyon Euro`yu gözden çıkardığı iddia edildi.

Neymar`ı 222 milyon Euro`ya Paris Saint-Germain`e kaybeden Barcelona, diğer yıldızı Lionel Messi`yi de kaybetme ile karşı karşıya.

Fransız basınının iddiasına göre Manchester City, Barcelona ile sözleşmesini hala uzatmayan Lionel Messi`nin sözleşmesinde bulunan 300 milyon Euro`ya serbest kalır maddesini kullanmaya hazırlanıyor.

Messi, Barcelona ile yeni sözleşme konusunda anlaşmış ancak imzayı atmamıştı. Arjantinli süperstarın sözleşmesi 2019 yılında sona erecek.

SÖZLEŞME İÇİN ANLAŞTI AMA İMZA YOK

Barcelona, Neymar`ı da serbest kalma maddesi yüzünden kaybetmiş ve 222 milyon Euro`ya PSG`ye kaptırmıştı. Lionel Messi, 300 milyon Euro`ya transfer olması halinde ise Neymar`a ait rekoru kıracak ve dünyanın en pahalı oyuncusu ünvanını eline geçirecek.

İspanyol medyası, Messi`nin Barcelona ile sözleşmesini 2021 yılına uzatma konusunda anlaştığını ancak resmi imzaların henüz atılmadığını iddia etmişti. Messi, sözleşmesini bir yıl daha uzatmaması halinde seneye takımdan bedavaya ayrılabilir.

Kaynak: HABER7.COM