Tarih: 12.08.2017 15:21

F.Bahçe İstanbul`a getirdi, Trabzonspor anlaştı!

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe, Brezilyalı 10 numara Giuliano`yu İstanbul`a getirmiş ve sağlık kontrolünden geçirmişti. Sarı-Lacivertliler transferi resmiyete dökmeye hazırlanırken flaş bir gelişme yaşandı. Transfer için devreye Trabzonspor girdi. Bordo-Mavililer, Giuliano için kulübü Zenit ile anlaşmaya vardı. Oyuncu ile görüşmeler de menajeri üzerinden devam ediyor.

10 milyon Euro teklif ettiler...

50. yılına şampiyonluk parolası ile başlayacak Trabzonspor Zenit Kulübü`ne oyuncunun bonservisi için 10 milyon Euro teklif etti. Rus Kulübü`de Trabzonspor`un bu teklifini kabul etti. Bordo-Mavililer Onazi ve Rodellaga`nın satışından gelecek para ile bu transferin büyük bir bölümünü karşılayacak. Ayrıca 10 milyon Euro 1 yıl içinde 3 taksitle ödenecek.

Giuliano`dan Usta`ya görüntülü mesaj

Trabzonspor, Zenit ile anlaştıktan sonra Brezilyalı futbolcunun temsilcisi ile görüşmelere başladı. Başkan Usta oyuncunun menajerine Trabzonspor`a gelip gelmeyeceğini sordu. Bunun üzerine Giuliano`nun Başkan Usta`ya "Merhaba Trabzonspor başkanı menajerimle görüşebilirsizsiniz" şeklinde görüntülü mesaj gönderdiği öğrenildi. 

750 bin Euro fazla önerdiler

Trabzonspor, Fenerbahçe`nin oyuncuya önerdiği yıllık ücretten 750 bin Euro daha fazla teklif etti. Brezilyalı futbolcunun temsilcisi bugün saat 5`e kadar Bordo-Mavili kulüpe cevap verecek.

FENERBAHÇE`DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, konuyla ilgili; "İki tarafla da anlaştık, oyuncu bizi istediği için İstanbul`a geldi. Bizim açımızdan sorun yok. Bu konuda son sözümüz bu" açıklamasını yaptı.

Kaynak: HABER7.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —