CHP Sözcüsü Tezcan: Kılıçdaroğlu`nun `Türkiye`ye gelmeyin` diye bir sözü olmadı

CHP Sözcüsü Tezcan: Kılıçdaroğlu`nun `Türkiye`ye gelmeyin` diye bir sözü olmadı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Bülent Tezcan, "Sayın Genel Başkan`ımızın `Türkiye`ye gelmeyin` diye hiçbir sözü olmamıştır. Sorumlu bir siyasetçi olarak da hemen konuyu arkadaşlarımız düzeltmiş, `Biz, bu sözü söylemedik` demişlerdir. Yayın da buna

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyerek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tezcan, hükümet çevrelerinin, partisine ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`na dönük bir saldırı kampanyası yürüttüğünü savundu. CHP Tezcan, "Çok net. Sayın Genel Başkan`ımızın `Türkiye`ye gelmeyin` diye hiçbir sözü olmamıştır. Hiçbir zaman böyle bir ifadede de bulunmaz. Genel başkanımız, Türkiye`de OHAL şartları altında can ve mal güvenliği olmadığını Türkiye`deki bütün konuşmalarında söylemiştir. Demokrasiyi, adaleti, milletin hakkını ve hukukunu savunan bir siyasetçinin; ana muhalefet partisi genel başkanının bu bir görevidir. Bu görevi de Sayın Genel Başkan`ımız layıkıyla yerine getirmektedir. Bu görevi layıkıyla yerine getirmesinden kim rahatsız olur? O adaletsizliğin sebebi olanlar rahatsız olur. Türkiye`yi yaşanmaz hale getirenler rahatsız olur" diye konuştu.

"Yayın, gerekli düzeltmeyi yapmıştır"

Söylemedikleri bir sözün söylenmiş gibi manşet yapıldığını dile getiren Tezcan, "Sorumlu bir siyasetçi olarak da hemen konuyu arkadaşlarımız düzeltmiş, `Biz, bu sözü söylemedik` demişlerdir. Yayın da buna göre, gerekli düzeltmeyi yapmıştır. Mesele bundan ibarettir; ama samimi olanlar için mesele bundan ibarettir. Samimi olmayıp, kendi kusurlarını örtmek isteyenlerin başka hesabı vardır. AK Parti Genel Başkanı`ndan başlamak üzere bakanlar, Başbakan hepsi sırayla ağız birliği etmişçesine `Bremen mızıkacıları` gibi bir sakız çiğniyorlar. Neymiş efendim? Biz, Türkiye`yi dışarıya şikayet edip, `Türkiye`ye gelmesinler` demişiz. Türkiye`nin turizmde güçlü, zengin, para kazanan bir ülke olmasını istiyorsanız bunun gereğini yaparsınız hükümet olarak. Yetki sizde. Yoksa `Bremen mızıkacıları` gibi aynı sakızı çiğneyerek, suçlarınızı örtmenin telaşında olmaktan vazgeçin" dedi.

Kaynak: CNNTURK.COM



Düzce'de trafik kazası: 5 yaralı

Suç örgütlerinin elebaşları Kuyu-4'te yakalandı

Pençe Kilit'te 2 terörist etkisiz!

Zehir tacirleri 'Narkoçelik'e takıldı

Organize 3 suç örgütü 'Kuyu'ya girdi!

Milyar dolarlık vurgun! 127 'sibergöz'altı!

İçişleri'nden FETÖ'ye 90 'Kıskaç'!

İçişleri'nin 'Kuyu'suna düştüler!

Kadın yunus polisler suçluların korkulu rüyası oldu

İstanbul'da ses bombası eylemine 7 gözaltı

FETÖ'cülere 'Kıskaç'! 45 gözaltı

Mahzen'e 9 kişi daha girdi!

Pençe Kilit'ten acı haber!

Bahis ve şans oyunlarına muhalefete 181 'Siber' gözaltı!

"Kıskaç-16" operasyonlarında 46 FETÖ şüphelisi yakalandı