Arda transferinde flaş gelişme! Barça `Evet` dedi

Arda transferinde flaş gelişme! Barça `Evet` dedi

Barcelona, Galatasaray`ın Arda`yla transfer görüşmesi yapma isteğine olumlu yanıt verdi.

Bu sezon kadrosunu baştan aşağıya yenileyen Galatasaray, eski oyuncusu ve kaptanı Arda Turan`ı da renklerine katma konusunda oldukça istekli görünüyor. Başkan Dursun Özbek`in "Arda Turan`ı Galatasaray`da görmek ve futbolu Galatasaray`da bırakmasını istiyoruz" açıklamasının ardından gelişmeler birbirini kovalar hale geldi. Öncelikle Özbek, menajer Ahmet Bulut ile buluştu.

Arda`nın Galatasaray`a dönmeye sıcak baktığı mesajını alan Cimbom, bekletmeden Dursun Özbek imzalı bir mektubu Barcelona`ya gönderdi. Arda ile görüşme yapabilmek için izin istedi. Dün akşam saatlerinde yapılan bu başvuruya Katalan ekibinden olumlu cevap geldi. Barcelona, Galatasaray`ın Arda ile transfer görüşmesi yapmasına izin verdi.

Başkan Özbek`in bizzat Barcelona`ya giderek yıldızla görüşeceği ve kendisine Galatasaray`ın kaptanlığını teklif edeceği bildirildi. Ardından da Arda`yı kiralamak isteyen Özbek, İspanyollarla görüşme yapılacak.

Galatasaray`ın, Arda Turan için yıllık 5 milyon euro`yu gözden çıkardığı belirtiliyor.

Barcelona`dan brüt 8 milyon euro alan yıldız futbolcu Galatasaray`la hiç para konuşmazken, sadece Cenk Ergün`e, `66 numarayı kimseye vermeyin` ricasında bulunduğu belirtildi. (Fotomaç)

Kaynak: HABER7.COM