Tarih: 04.08.2017 12:20

Lens gerçeği! İlk görüşme Mayıs`ta yapılmış

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş`ın bonservisiyle birlikte kadrosuna kattığı Hollandalı futbolcu dün beklenirken, bugünkü Negredo etkinlikleri nedeniyle Lens`in gelişi yarına ertelendi. 

İLK GÖRÜŞME MAYIS`TA

Siyah-beyazlılar, uzun süredir ilgilendiği Hollandalı futbolcu Jeremain Lens`e sonunda kavuşuyor. 

Beşiktaş Yönetimi`nin Mayıs ayında Lens`in menajerleriyle buluştuğu iddiası 26 Mayıs`ta duyurulmuştu. Kozyatağı`nda bir otelde yapılan görüşmede SEG Sport Management firmasının yetkililerine Sunderland`in bu transfere bakış açısı sorulmuş, bonservisi alınamasa bile Lens`i Beşiktaş`a kiralamak istedikleri ve teknik heyetin bu transferi mutlaka istediği vurgulanmıştı. Aradan geçen 2, 2.5 aylık süre zarfında gelinen noktada Beşiktaş yaklaşık 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 29 yaşındaki futbolcuyu Sunderland`den transfer etti. 

Sağlık kontrolünden geçecek olan kanat oyuncusu daha sonra da kendisini Beşiktaş`a bağlayan resmi sözleşmeye imza atacak.

FENERBAHÇE AĞIR DAVRANDI

Fenerbahçe`den sürekli haber bekleyen Lens ise Sarı-lacivertlilerin resmi olarak Sunderland`in kapısını çalmaması ve Dirar ile Isla transferi ile bu bölgeyi doldurması sonrası Beşiktaş`ı daha fazla bekletmemek için Siyah-Beyazlılara `evet` dedi.

FENERBAHÇE`DEN 2.3 MİLYON EURO KAZANDI, 4 MİLYON İSTEDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Lens`in geçen sezon Fenerbahçe`den 1.8 milyon Euro + 500 Bin Euro bonus olmak üzere toplam 2.3 milyon Euro kazandığı öğrenilirken, bu oyuncuyla yapılan ilk görüşmede 2.7 milyon Euro teklif edildi. Lens rakamı 4 milyon Euro`dan açarak 4 yıllık kontrat isteyince Fenerbahçe kanadı bu rakamı ve isteği çok buldu. Sunderland ile görüşme de yapılmadı. Kjaer`den gelecek olan para ise santrafor transferinde kullanılmak istendiği için daha istekli olan Beşiktaş bu transferi sonlandırdı. (DHA)

Kaynak: HABER7.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —