Tarih: 28.06.2017 22:17

Ryan Donk`a talip çıktı

Facebook Twitter Linked-in

SÜPER Lig`in leni takımlarından biri olan Göztepe, transferde sessizliğini bozdu, listesinde yerli ve yabancı çok sayıda oyuncu bulunduran sarı kırmızılı takım, Trabzonspor`la sözleşmesini fesheden sağ bek Zeki Yavru ile prensipte anlaştı.

Bonservisi elinde olan 26 yaşındaki Zeki ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı, geçen sezon Trabzon`da 17 lig, 6 kupa maçında görev yapan deneyimli oyuncunun hafta sonuna kadar mukavele imzalayabileceği bildirildi.

Göztepe`nin Zeki`nin yanı sıra Urla Adnan Süvari Tesisleri`ne kadar getirdiği Bursaspor`un golcüsü Deniz Yılmaz`la da sona geldiği belirtildi.

Bu arada yabancı transferinde de harekete geçen yönetim, rotayı Galatasaray`a çevirdi. Yönetimin sarı kırmızılı ekipte bir türlü beklentileri karşılayamayan ve ismi gönderilecek oyuncular arasında yer alan Ryan Donk`u listeye aldığı kaydedildi. Galatasaray`la yeni sezon hazırlıklarına başlayan Hollandalı orta saha oyuncusuna teknik direktör Igor Tudor`un sıcak bakmadığı, mali konularda anlaşma sağlanması halinde Göztepe`nin Donk`u alabileceği ifade edildi.

Kasımpaşa`dan 2015-16 sezonunun devre arasında sarı-kırmızılı kulübe gelen Donk, geçen sezon İspanyol temsilcisi Real Betis`e kiralandı. Galatasaray`la 2018`e kadar sözleşmesi bulunan Donk`un yıllık ücretinin 1 milyon 500 bin Euro olduğu ifade edildi

Kaynak: HABER7.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —