10 kişilik Fransa İngiltere`yı çarptı!

10 kişilik Fransa İngiltere`yı çarptı!

Fransa - İngiltere maçı büyük heyecana sahne oldu! Maçın ikinci yarısını 1 kişi eksik oynayan Fransa, İngiltere karşısında kazanmayı başardı.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri için verilen milli arada Fransa ile İngiltere hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Stade de France`ta oynanan mücadeleyi ev sahibi Fransa, 3-2 kazandı.

İngiltere, 9. dakikada Harry Kane`in golüyle mücadelede 1-0 öne geçti. Fransa, 22. dakikada Samuel Umtiti ve 43. dakikada Djibril Sidibe`nin golleriyle ilk devreyi 2-1 önde kapattı.

İkinci yarıya da İngiltere hızlı başladı. 47`nci dakikada Dele Alli, ceza sahasında Raphael Varane`la girdiği mücadelede yerde kaldı. Maçın hakemi, penaltı noktasını gösterdikten sonra Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminden gelecek kararı bekledi ve Fransız futbolcu Varane`ı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Maçın 48. dakikasında penaltı noktasına gelen Kane, topu filelere göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü attı, skoru da 2-2`ye getirdi.

1 kişi eksik olmasına rağmen daha üstün bir futbol oynayan Fransa, 78. dakikada Ousmane Dembele ile galibiyeti elde etti.

Fransa, bir sonraki maçında 31 Ağustos`ta Hollanda ile karşılaşacak. İngiltere ise 1 Eylül`de Malta`nın konuğu olacak.

Kaynak: HABER7.COM