Tarih: 12.06.2017 14:15

Rıdvan Dilmen telefonla bağlandı! Şok tepki...

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim`in Kosova ile oynanan maçtan sonra 1 saat 28 dakika süren basın toplantısında dikkat çeken noktalardan biri de; "gizli güçler" oldu. A Milli Takımı`ı dışarıdan idare etmeye çalışanların olduğunu ve Arda Turan`ın milli takım uçağınd gazeteci Bilal Meşe`ye de fiziksel saldırıda bulunmasının altında bu "gizli güçlerin" yattığını ima eden Terim`in "kimi" kastettiği ise şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

NTVSpor`da yayınlanan Spor Servisi programında, Fatih Terim`in açıklamalarını değerlendiren Mehmet Demirkol, Terim`in kastettiği isimlerden birinin kendisi gibi Rıdvan Dilmen de olabileceği çıkarımında bulunması; Dilmen`i kızdırdı.

Programa telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, "Benimle veya seninle ilgili tahmin yürütmeyelim. Bırak Fatih Terim söylesin. Niye insanları yönlendiriyoruz! Rıdvan ise Rıdvan der geçer. Yayında da benim adım geçince, Fatih Terim`in benimle bir derdi varsa arayabilir sorabilir. Basın toplantısında söyler. Niye benim adım ortaya atılıyor. Dışarıdan yönetilen pozisyonu cımbızla seçilebilir. Dışarıdaki adam bensem, Fatih Terim söylerse yaparız bunu. Bu sabah 10`da arandım. Fatih Terim beni kastediyor diye bilgi geliyor. Niye ben yani! Fatih Terim bensem problem söyler. Diyelim ki ben, bunu Fatih Terim`den duymak istiyorum. Benimle ilgili bir durum varsa niyet okumayalım" şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER7.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —