Tarih: 02.06.2017 12:14

F.Bahçe ile Trabzon`dan sürpriz takas!

Facebook Twitter Linked-in

Fırtına ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen teknik direktör Ersun Yanal ile yıldızı barışmadığı için ayrılma kararı alan Yusuf Erdoğan, F.Bahçe ve Başakşehir ile görüşme halinde. Bordo-mavili yönetimin her iki kulüpten de gelmesi muhtemel resmi tekliflere karşılık takas önerisinde bulunacağı ve Başakşehir`den 27 yaşındaki Boşnak orta saha Visca`yı, F.Bahçe`den 30 yaşındaki Faslı orta saha Aatıf veya 30 yaşındaki Brezilyalı forvet Fernandao`yu isteyeceği belirtildi.

BEDELİ 3 MİLYON EURO

Yusuf`un ise yakın çevresine, "Maalesef bu aşamadan sonra Trabzonspor`da kalmam zor gözüküyor. Durumum kısa zamanda netlik kazanacaktır" dediği öğrenildi. Bordo-mavili kulübün Yusuf için takas şartlarının oluşmaması durumunda ise 3 milyon euro civarında bir bonservis bedeli belirlemesi bekleniyor.

İKİSİ DE GÜNDEME GELMİŞTİ

F.Bahçe ile 2019`a kadar sözleşmesi olan Aatıf, takımı ile şu ana kadar 28 maça çıktı ve 6 gol attı. Yine 2019`a kadar mukavelesi bulunan Fernandao da 80 karşılaşmada rakip fileleri 37 kez sarstı. İki futbolcu da daha önce gündeme gelmiş ama alınamamıştı.

Kaynak: HABER7.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —