Tarih: 18.05.2017 11:13

Emre Mor bombası! 1 yıllık anlaşma sağlandı

Facebook Twitter Linked-in

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe, A Milli Takım`ın genç yıldızı Emre Mor için bir kez daha atağa kalktı.

Borussia Dortmund`lu oyuncu ve menajeri ile el sıkıştığı öğrenilen sarı-lacivertliler, Alman kulübüyle temasa geçti.

Emre`de ısrarcı olan yönetim, başarılı kanat oyuncusunu 1 yıl kiralık olarak renklerine katmayı hedefliyor. Borussia Dortmund`un da ilk kez Fenerbahçe`nin teklifine bu kadar sıcak baktığı belirtiliyor.

Böylece Almanlar, 19 yaşındaki oyuncusunun tecrübe kazanarak kulübe tekrardan dönmesini planlıyor. Teknik direktörlüğe getirilmesi beklenen Aykut Kocaman da Emre Mor`un transfer edilmesi için olumlu rapor verdi. Yönetim, Kocaman`ın elinde genç oyuncunun daha gelişeceğine inanıyor.

MENAJERİ, GELMEZ DEMİŞTİ AMA...

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund`da forma giyen milli futbolcu Emre Mor`un menajeri "Muzzi" lakabıyla bilinen Mustafa Özcan, 19 yaşındaki futbolcunun Türkiye`ye transfer edilmeyeceğini söyleyerek, "Emre yazın Türkiye`ye transfer edilmeyecek. Emre için en iyisinin ne olacağını Borussia Dortmund  ile sezon sonunda konuşacağız" ifadelerini kullanmıştı

Kaynak: HABER7.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —