Kuzey Kıbrıs Takımı Ozanköy, Sergen Yalçın`la Anlaştı

Kuzey Kıbrıs Takımı Ozanköy, Sergen Yalçın`la Anlaştı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti takımlarından Ozanköy, ünlü teknik direktör Sergen Yalçın`la futbol direktörü olarak anlaştı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nde 1.Lig`den şampiyon olarak K-Pet Süper Lig`e yükselen Ozanköy, büyük sürprize imza atıyor. Kulüp Başkanı Sami Otçuoğlu, Türkiye futbolunun efsane isimlerinden Sergen Yalçın`ın Ozanköy takımında futbol direktörü ve danışmanı olarak görev yapacağını belirtti.

SÜREKLİ TAKIMLA OLMAYACAK

Otçuoğlu, Ozanköy`ün fahri başkanı Veysel Şahin`in aracılığıyla yapılan görüşmelerde Sergen Yalçın ile anlaşma sağlandığını ifade etti. Otçuoğlu, Sergen`in sürekli takımla birlikte olmayacağını, hazırlık kampında takıma yardımcı olacağını, takımı izledikten sonra takımla ilgili teknik ve taktiksel tavsiyelerde bulunacağını, Ozanköy`ü ileriye taşıyacak görüşlerde bulunacağını ve Ozanköy`ün transfer edeceği 3 yabancı futbolcuyu takıma önerecek kişi olacağını belirtti.

if (getCookie(`admatic`) == null){document.write(``); var s = document.createElement(`script`); s.async = true; s.src = `//cdn2.admatic.com.tr/showad/showad.js`; document.head.appendChild(s); setCookie(`admatic`, `tamam`, 1);}

Kaynak: HABERLER.COM