Meral Akşener, Baykal?ın Başkan Yardımcılığı Önerisine Sıcak Bakmıyor

Meral Akşener, Baykal?ın Başkan Yardımcılığı Önerisine Sıcak Bakmıyor

MHP`den ihraç edilen Meral Akşener`in CHP`li Deniz Baykal`ın önerdiği başkan yardımcılarının önceden açıklanması ve bunlardan birisinin kendisi olması yönündeki öneriye sıcak bakmadığı öğrenildi.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal`ın kafasındaki model olan Ahmet Türk ve Meral Akşener`e başkan yardımcılığı teklifine Akşener sıcak bakmadı.

"İHSANOĞLU PROJESİNDEN FARKI YOK"

Akşener`e yakın isimler "Referandum daha yeni bitmiş. Meral Akşener`e başkan yardımcılığı önerisinin Ekmeleddin İhsanoğlu projesinden bir farkı yok. Bunlara düşmeyiz" değerlendirmesini yaptı. Baykal`ın stratejisini bir `spor` olarak tanımlayan Akşener cephesinden şu yorumlar yapılıyor:

"CHP`YE DE ZARAR VERİR"

"Sporla siyaseti birbirine karıştırmasına iştirak edecek halimiz yok. Akşener`e başkan yardımcılığı atfetmek onun önünü kesmekten başka bir şey değildir. Bugün için Meral Akşener bunlarla ilgilenmiyor. CHP kendi iç meselelerinde başkanlığı kullanıyor. Bu CHP`ye de yüzde 49`luk bloğa da zarar verir. Basit ve yanlı bir strateji."

"AKŞENER`E FETÖ OPERASYONU" İDDİASI

Akşener`e yönelik bir FETÖ operasyonu olacağı iddiaları da kulislerde konuşuluyor. Akşener`e yakın isimler bu iddialara, "Açıkçası bekliyoruz. Millet onu cezaevinden çıkarmasını bilir" yanıtını veriyor.

Kaynak: HABERLER.COM