Kayserispor, Welliton`un Gol Attığı 9 Maçtan Sadece 1 Tanesini Kaybetti

Kayserispor, Welliton`un Gol Attığı 9 Maçtan Sadece 1 Tanesini Kaybetti

Spor Toto Süper Lig?de Kayserispor?un oynadığı 29 hafta sonunda 12 gol atarak takımın en golcü ismi olan Welliton Soares Morais ilginç bir istatistiğe imza attı.

Spor Toto Süper Lig`de Kayserispor`un oynadığı 29 hafta sonunda 12 gol atarak takımın en golcü ismi olan Welliton Soares Morais ilginç bir istatistiğe imza attı. Sarı-Kırmızılı takım Brezilyalı yıldızının gol attığı 9 maçtan sadece birini kaybederken, yine gol attığı son 5 lig maçının tamamını kazandı.

Kayserispor, sahasında oynadığı Aytemiz Alanyasyor maçını 3-0 kazanarak ligdeki galibiyet hasretine nokta koyarken, aynı şekilde Welliton Soares Morais`te bu maçta 2 gol atarak 6 haftalık gol orucunu bozdu. Sezon başında Sarı-Kırmızılı takıma katılan Brezilyalı oyuncu attığı 12 gol ile takımın eng olcü ismi konumunda. Ama bunu anlamlı kılan bir diğer özellik ise Welliton`un gol attığı maçlarda Kayserispor`un yenilmemesi. Bu sezon tecrübeli oyuncu 9 maçta gileleri havalandırırken, bunların 6 tanesi Kayesrispor`un galibiyeti ile, 2 tanesi beraberlik ile sadec 1 tanesi ise Kayesrispor`un mağlubiyeti ile tamamlandı. Welliton`un gol attığı son 5 maçın tamamını Kayserispor kazandı. Brezilyalı`nın gol atıp Kayserispor`un kaybettiği tek maç ise ligin 6. haftasında deplasmanda oynanan ve Kasımpaşa`nın 3-1 kazandığı mücadele oldu.

-Gollerinin yarısını Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor`a attı

Welliton Soares Morais bu sezon geride kalan 29 haftanın 9 haftasında toplamda 12 kez gol sevinci yaşarken, bu gollerin yarısını Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor ile oynanan 4 maçta attı. İki takımada 3`er gol atan Brezilyalı, Fenerbahçe`ye İstanbul`da ligin 2. haftasında oynanan maçta 2, ligin 19. haftasında Kayseri`de oynana maçta ise 1 gol attı. Yine Çaykur Rizespor ile 5. haftada Kayseri`de oynanan maçta 1 gol atan Welliton, ligin 22. haftasında deplasmanda oynanan maçta ise 2 gol birden attı. Son olarak Aytemiz Alanyaspor maçında iki gol birden atan başarılı oyuncu böylece 3 maçta 2 kez gol sevinci yaşamış oldu. - KAYSERİ

Kaynak: HABERLER.COM



genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.